вакум
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
вакум
Имам следният проблем! Когато развартя капачката на резервоара се чува яко засмукване на въздух! Казаха ми че е от одушника, намерих го каде стои но нешо не ми е ясно как става самото почистване. Ще съм много благодарен ако някои ми обясни та да се отарва от този гаден проблем. Благодаря ви предварително!

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Резервоара има едно маркуче - отдушник май му се казва, като се запуши става вакуум, като отвиеш капачката и засмуква въздух, като сипваш гориво трябва полека, че да излиза въздуша. как се чисти, предполагам другия му край трябва да се откачи, или демонтира целия маркуч и да се продуха, а ако е запекъл направо нов, не е скъп.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Когато сипваш бензин дръж пистолета прав и го пъхай до края.И аз имах същия проблем и един бензинджия ме светна.
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Mpower84 написа:Когато сипваш бензин дръж пистолета прав и го пъхай до края.И аз имах същия проблем и един бензинджия ме светна.
Да вариант е,но по принцип БМВ и АУДИ са по капризни на наливане,а ии не казвам,че не може да се е запушил отдушника,ноо колеги,80% от колите са така! Не издребнявай е моя савет!

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
И аз имам подобен проблем!На мен пък направо ми връща нафта по тръбопровода и ми олива цялата капачка за тунджата!,че и тече от някъде измежду бронята и калника!?

- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
7 мнения
• Страница 1 от 1