Аербег
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- borislavka
- Потребител
-
- Кара: Всичко
- Мечтае да кара: Безплатно
Бушон номер 43 е за пасажерския аербег. Предполагам така ще го изключиш, освен това има датчик в седалката ако на нея не е седнал човек аербега няма да се отвори (детските седалки се закрепят за облегалката, докато датчика за наличие на седнал пасажер е в долната част на седалката и това ме кара да мисля че датчика ще отчита че няма човек на седалката).
БМВ май не препоръчват монтиране на детско столче на предната седалка...
БМВ май не препоръчват монтиране на детско столче на предната седалка...
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- borislavka
- Потребител
-
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Да колега .. не побългарявай ... хората са го направили така заради статистиката която са сабрали .. недай мисли като българин .. спазвай какво са казали хора дето взимат по 200 000 Е годишни заплати 

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!
В упътването на е39 пише в никакъв случай да не се вози дете на предната седалка, дори да е в специален стол.
Обаче след това пише, че БМВ оказва съдействие за временно изключване на пасажерския аербег при необходимост, т.е. в крайна сметка предлагат услугата, следователно не са толкова против колкото мислех (извинете, че съм ви подвел).
Лично аз никога не бих си возил детето на предната седалка (понеже е доказано, че задните седалки са най-безопасното място в един автомобил), но все пак щом имате интерес към подобно нещо единствения вариант е да се обадите в БМВ, струва ми се неправилно да се доверите за подобно сериозно нещо - на данни от форум (колкото и престижен и сериозен да е той).
Обадете се в БМВ и питайте, може да кажат че решението е махането на бушон, а може да се окаже и по-сложно. Ако някой се обади или получи 100% сигурна информация как аджеба се прави номера, би било чудесно да я сподели тук за да знаем всички как реално стоят нещата, понеже доста форуми разрових и не можах да намеря потвърдена информация.
Обаче след това пише, че БМВ оказва съдействие за временно изключване на пасажерския аербег при необходимост, т.е. в крайна сметка предлагат услугата, следователно не са толкова против колкото мислех (извинете, че съм ви подвел).
Лично аз никога не бих си возил детето на предната седалка (понеже е доказано, че задните седалки са най-безопасното място в един автомобил), но все пак щом имате интерес към подобно нещо единствения вариант е да се обадите в БМВ, струва ми се неправилно да се доверите за подобно сериозно нещо - на данни от форум (колкото и престижен и сериозен да е той).
Обадете се в БМВ и питайте, може да кажат че решението е махането на бушон, а може да се окаже и по-сложно. Ако някой се обади или получи 100% сигурна информация как аджеба се прави номера, би било чудесно да я сподели тук за да знаем всички как реално стоят нещата, понеже доста форуми разрових и не можах да намеря потвърдена информация.
- borislavka
- Потребител
-
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Един съвет: Можеш да опиташ с второ огледало за обратно виждане, за монтажа не знам как може да се реализира, нека колегите кажат мнение. Но съм карал един ван Ситроен Ц4 Пикасо, със две вътрешни огледала, едното си е за назад, а малкото отговаря за постоянно наблюдение на детското отделение отзад. Удобно е, за млади майки, каквато навярно си ти
11 мнения
• Страница 1 от 1