как да си заваря дифа за да стане като шпер

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 02 Фев 2009, 0:59

metodi80 написа:а и по темата както се вижда изобщо не се пише ....

Повярвай ми знаещите и вещите в тази област никога няма да се разпишат в тая тема и да ви отварят очите...в това сам ще се убедиш с времето,прекарано в този форум ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 02 Фев 2009, 1:04

///MapTo написа:
metodi80 написа:а и по темата както се вижда изобщо не се пише ....

Повярвай ми знаещите и вещите в тази област никога няма да се разпишат в тая тема и да ви отварят очите...в това сам ще се убедиш с времето,прекарано в този форум ;)

Аз в това съм се убедил отдавна ... а аз лично нямам нужда от "отваряне на очи" за тази , а също и за доста други теми свързани с автомобила ми в това можеш ти да ми повярваш ... бъди сигурен на 1000%. Специално тази процедура сам я правил два пъти .... вярно не стана сполучливо ... но е факт че знам от личен опит за какво става дума ... така че нама нужда да ми "отварят очите " .....

Но пък твърдо съм си поставил за цел ... каквото знам и мога .. да го споделя с колегите от тоя форум и да им "отварям очите " с каквото мога ....нека аз да съм от тези дето са глупави да споделят опита си ....
Последна промяна metodi80 на 02 Фев 2009, 1:07, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Фев 2009, 1:06

Mного яка тема ;)
Ходете при някой квартален дядо Москвич-аджия. :) Да ви покаже човека "old school style". Кеф ше му е на човека да осере едно БМВ за 20лв.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SuperMoto_vt » 02 Фев 2009, 1:06

metodi80 написа:
SuperMoto_vt написа:Аз имам чуството ,че маи половината от тоя форум нямате коли или падате от МАРС :kuku: как може да не сте чували поне? Тук при нас във ВЕЛИКО ТЪРНОВО всяко 2-ро БМВ е заварено :twisted: :evil:

Колега , недей така .... дайте да се уважаваме ... Ми не са чували колегите и питат .... значи ли това , че ти като си чувал за тази манипулация , трябва всички да знаят за нея... Аз ако/като съм направил по моята кола неща за които ти не си чувал , трябва ли да ти казвам , че си паднал от марс и дали си карал някога кола .... Там при вас във Велико търново явно БМВ е въвело нови стандарти ,по -високи ... и за това вие си ги знаете щото сте там ... а па ние от другите части на БГ и от "тоя форум"... не сме в час.... Без лоши чувства , просто смятам , че не бива така да се изказваш... :yes:

По темата .... бош лаф работа е това ...голям чеп ... колкото печелиш , толкова губиш... но не искам да се правя на "знаещ " , че все ще се намери някой да каже- "не е вярно" и т.н.....
Момчето пита как да си завари дифа аз му отговарям след което почват умни постове!!! Няма нищо лошо от това да попиташ но не с надсмешка!!!Ти напълно ли си убеден че си правил нещо по твоита кола което за което аз не съм чувал???При нас нови стандарти не са въведени просто хората имат въображение.В тоя форум има хора доста грамотни и разбиращи затова влизам тук!!!! ПОЗДРАВИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 02 Фев 2009, 1:17

///MapTo написа:Повярвай ми знаещите и вещите в тази област никога няма да се разпишат в тая тема и да ви отварят очите...в това сам ще се убедиш с времето,прекарано в този форум ;)
...Кеф ше му е на човека да осере едно БМВ за 20лв.

:yes: Сума народ се преби с здрави и читави коли,а който кара от 6 месеца :arrow: незнам къде е тръгнал...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 02 Фев 2009, 1:18

Ти напълно ли си убеден че си правил нещо по твоита кола което за което аз не съм чувал???

Добре ... чувал ли си например , че в софтуера на твоя комп могат да бъдат заложени нови ниструкции (без да сменяш чипове)....
По професия съм програмист .... ти софтуера на твоя комп бръникал ли си го ... лично ти ... сам ... ако ми кажеш , че си си взимам думите на зад .... за това съм убеден , че съм правил неща по моята кола , които ти не си чувал ... Нямам нищо против теб или който и да било ... просто казах , че се изказваш не както трябва , че сме падали от марс и темпподобни ....

Оспамихме яко .....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SuperMoto_vt » 02 Фев 2009, 1:27

metodi80 написа:
Ти напълно ли си убеден че си правил нещо по твоита кола което за което аз не съм чувал???

Добре ... чувал ли си например , че в софтуера на твоя комп могат да бъдат заложени нови ниструкции (без да сменяш чипове)....
По професия съм програмист .... ти софтуера на твоя комп бръникал ли си го ... лично ти ... сам ... ако ми кажеш , че си си взимам думите на зад .... за това съм убеден , че съм правил неща по моята кола , които ти не си чувал ... Нямам нищо против теб или който и да било ... просто казах , че се изказваш не както трябва , че сме падали от марс и темпподобни ....
Добре Г-н Инжинер, ти намеси вече професиите с автомобилите няма лошо наистина това не съм го правил но не и чувал няма да си вземаш думите назад това съм го казал за тия които питат с надсмешка в очакване да орогаят момчето и останалите!!А ти освен това с което можеш да направиш по колата си(електроника) би ли се гордял с друго?????

младши ентусиаст
Аватар

da

Мнение от mimo1987 » 02 Фев 2009, 1:32

ne se qdosvaite mom4eta po spokoino.koi kakto iska taka da si pravi kolata nezavisimo po softuernata ili po harduenata 4as xaxax kakto se kasva po informacionen ezik :P nali imame injineri tuka .i me izvinete nqmam flextype preebase!!! :mhihi: :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 02 Фев 2009, 1:34

Добре Г-н Инжинер, ти намеси вече професиите с автомобилите няма лошо наистина това не съм го правил но не и чувал няма да си вземаш думите назад това съм го казал за тия които питат с надсмешка в очакване да орогаят момчето и останалите!!А ти освен това с което можеш да направиш по колата си(електроника) би ли се гордял с друго?????

Не ми е необходимо да се хваля ... аз съм до тук ... жив и здрав...
Но ти ако желаеш можеш да поразровиш из форума и сам ще се убедиш , че бих могъл да се похваля не само със познанията си по софтуер и електроника , а и с доста други неща .... :mhihi: :mhihi: :mhihi: .... но както и да е да спрем да спамиме ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 02 Фев 2009, 1:58

някой ще обясни ли на човека как се прави или всеки ще дава акъли ?
и аз бих искал да знам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 02 Фев 2009, 7:20

завари планетните колела...

младши ентусиаст
Аватар

ko

Мнение от mimo1987 » 02 Фев 2009, 14:01

S 70/3 написа:завари планетните колела...

blagodarq

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 02 Фев 2009, 14:38

Достатъчно с глупостите... :roll:

Предишна

Назад към E36