Проблем с алармата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с алармата
Здравейте колеги!
Имам едно питане: Възможно ли е ако ми е слаб акумолатора да неще да ми работи централното?
Като покарам малко....нямам проблеми.....заключва се от първия път....е понякога!Инак дт втория...акомулатора ми е 55Ah но е нов!Така де с него пали без проблем и при -10но това централно много ме дразни!!Помагайте!
Имам едно питане: Възможно ли е ако ми е слаб акумолатора да неще да ми работи централното?
Като покарам малко....нямам проблеми.....заключва се от първия път....е понякога!Инак дт втория...акомулатора ми е 55Ah но е нов!Така де с него пали без проблем и при -10но това централно много ме дразни!!Помагайте!
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%EB%ED%EE - ето ти една тема относно проблема изчети я и си виж палчетата.Ако ти е слаб акумулатора че чак да неможе да заключва няма да можеш и да палиш 

- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Може и утечка на ток някъде да има колега, и да източва акумулатора. Понякога и запалката може да доведе до този проблем.
Я се вземете в ръце бе. Аз съм с нов 55Аh акумулатор, на мястото на стария 65, който зае чинно място в другата кола. Това е на М42. Няма никакви грижи. За около 4 дни не-каране, нямаше проблеми. Врътнах ключа и дори не се замисли. Това да не ви работи централното, значи че има драма с токовете по централното. То не хаби толкова много ток, камо ли в сравнение със стартера. Значи пак се връщаме на въпроса как е вързана алармата. Проследете си кабелята. Гадна работа е, но няма много алтернативи и майстор трудно се оправя с такива драми на непозната кола.
10 мнения
• Страница 1 от 1