Гарнитура на капака на клапаните на ИС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Гарнитура на капака на клапаните на ИС
Здравейте,понеже ми е протекала въпросната гарнитура искам да ви попитам каква гарнитура да сложа?
Чудя се дали да е Victor Reinz?Някой купувал ли е такава,това ли е най-доброто,колко пари струва?
Питам,защото ми предлагат такава,но понеже държа да слагам възможно най-качествените неща по колата ми искам да се посъветвам
Благодаря ви предварително!
Чудя се дали да е Victor Reinz?Някой купувал ли е такава,това ли е най-доброто,колко пари струва?
Питам,защото ми предлагат такава,но понеже държа да слагам възможно най-качествените неща по колата ми искам да се посъветвам

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Гарнитура на капака на клапаните на ИС
(bubsa) написа:Здравейте,понеже ми е протекала въпросната гарнитура искам да ви попитам каква гарнитура да сложа?
Питам,защото ми предлагат такава,но понеже държа да слагам възможно най-качествените неща по колата ми искам да се посъветвам![]()
Точно такава е моята гарнитура .... перфекнта е ... цената и беше 16 лв от Ауто + ... смених я и лепна перфектно ... тази марка за гарнитрури и разни други "гуменяци" е една от най-добрите , да не кажа най -доброто....
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- metodi80
- старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:16лв,оня от сервиза ми обади 40лв...
16 лв ... колега отиди си лично в Ауто + и ти гарантирам че гарнитурата я има и е толкова пари .... в момента е на моята кола ...няма грижи ...перфектна е ... оригинална на нея самата си има щампа VICTOR RENZ (made in germani) и надписа е гравиран в гумата (не е просто цветен надпис). Тоя от сервиза да не ти е казал цена със монтажа ... (аз си я монтирах сам и ти казвам цената на самата гарнитура) ... Па то понеже е голяма философия ...отвиваш болтовете на капака , слагаш гарнитурата , завиваш леко , нормално (да не превъртят болтовете ) и си ти ...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
При мене е по сложна смяната,защото съм с добавян климатик и бубините са ми преместени пречат,а и климатика пречи(абе ужас е)
Цената ми я каза за гарнитурата,а за работа 20лв.
Данеби разликата да идва от това че моита е ИС?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:При мене е по сложна смяната,защото съм с добавян климатик и бубините са ми преместени пречат,а и климатика пречи(абе ужас е)
Кой ти е двигатля ... ?
- man4ev
- кандидат ентусиаст
-
Ако е М42 е нормално! И на мен скоро ми съобщиха подобна сума за тази гарнитурка а вие с м40/43 ще минавате винаги за всичко по-тънко - в този случай значително! Все пак ис-требителя се води леко по-спортен и е нормално да скубят повече.
Мore pride to building an engine than to swap a better one!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
M42В18
Абе цената не е толко важна,повече ме интересуваше дали като качество е номер 1.
Мерси за мненията
Абе цената не е толко важна,повече ме интересуваше дали като качество е номер 1.
Мерси за мненията

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
доста четох за виктор райнтз и никаде не намерих негативи , хората са много доволни от тяхните гарнитури , значи ауто+ работят с него , че аз ще взимам гарнитура за глава /м42/ и мисля да се спра точно на тази марка
BMW 318is
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Щом е М42 може и да е по скъпа , тя е по голяма ... та може и 40-тина лева да е ... Провери в Ауто + ... там ще ти кажат колко е ...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1