Въпрос за Лентов кабел 2-ра стр.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316и
- Мечтае да кара: М5/М3
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
Да не правя други излишни теми да попитам тук...Колко струва лентов кабел? защото ми показва на половина цифрите на таблото...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
///MapTo написа:Лентовия кабел на волана няма нищо общо с таблото![]()
Иначе е около 100-ина лв нов
защото като я карах на елкон ми казаха лентов кабел....ем тогава защото показва наполовина цифрите на таблото ??? от какво е?
- ///MapTo
-
-
защото на таблото му идва края на животеца...това си е детска болест при е36..рано или късно умират и се налага покупка на "ново" - втора употреба...
иначе единствената роля на лентовия кабел е през него да минават тоците за еър бега и за клаксона...
късал съм лентов кабел и това се разбира,когато на таблото ти светне лампата за бега и не изгасва или другия вариант,който се получи при мен - клаксона почна да свири постоянно...минах цяла софия по малките часове на клаксон докато накрая се усетих да махна бушона
тъй,че ако проблема ти,който ти си констатирал с таблото е единствения,търси друго табло,не лентов кабел
иначе единствената роля на лентовия кабел е през него да минават тоците за еър бега и за клаксона...
късал съм лентов кабел и това се разбира,когато на таблото ти светне лампата за бега и не изгасва или другия вариант,който се получи при мен - клаксона почна да свири постоянно...минах цяла софия по малките часове на клаксон докато накрая се усетих да махна бушона

тъй,че ако проблема ти,който ти си констатирал с таблото е единствения,търси друго табло,не лентов кабел

- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
Не бързай за лентовия кабел...провери причините да не работи..може да са изгорели клаксоните,да не са закачени,да е заминал бушона..да е откачена масата на буксата на лентовия кабел за клаксона(намира се зад волана) ... 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2