колеги нормално ли е радиатора на климатика да е точно под..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
колеги нормално ли е радиатора на климатика да е точно под..
колеги нормално ли е радиатора на климатика да е точно под предната броня
нз ама на мойта май допълнително е вграждан незнам ама е по стара година а и колата ми е много ниска със спортно окачване и съм го закачал чат пат
а ако го пробия сигурно нов е цифра пари
как да се справя с окачването трее нови пружини ама от друга страна хората дават пари за такива а аз пък да ги махна тъпа работа
а по лошото което мога да направя е да закача трабичките под купето за бензина и спирачките и мога да се подпаля някъде
вече задирах от долу на един легнал полицай и събрах ламарината дето ми предпазва купето от гърнетата да не го нагреват направих я на баница
нз ама на мойта май допълнително е вграждан незнам ама е по стара година а и колата ми е много ниска със спортно окачване и съм го закачал чат пат
а ако го пробия сигурно нов е цифра пари
как да се справя с окачването трее нови пружини ама от друга страна хората дават пари за такива а аз пък да ги махна тъпа работа
а по лошото което мога да направя е да закача трабичките под купето за бензина и спирачките и мога да се подпаля някъде
вече задирах от долу на един легнал полицай и събрах ламарината дето ми предпазва купето от гърнетата да не го нагреват направих я на баница
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
За пръв път чувам радиатор под бронята
Сигурен ли си че е там, това май е много ниска точка на колата?

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
7 мнения
• Страница 1 от 1