газов инжекцион от М52 на М50
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
газов инжекцион от М52 на М50
Колеги имам един газов инжекцион ТАРТАРИНИ,който в момента е монтиран на 320 М52,а искам да го сложа на моето купе което е с М50...
Та въпроса ми е какво трябва да се направи за да заработи на моята кола,само софтуера ли ще трябва да се препрограмира на Компа на ГИ-то или има и други работи?
Благодаря предварително
Та въпроса ми е какво трябва да се направи за да заработи на моята кола,само софтуера ли ще трябва да се препрограмира на Компа на ГИ-то или има и други работи?

Благодаря предварително
THE WORLD IS YOURS
- coupe112
- младши ентусиаст
-
на мен ми се щеше да сваля всичко от колата донор и да го закарам в някой сервиз да качат всичко на моята кола,но не знам къде имат софтуер за ТАРТАРИНИ
THE WORLD IS YOURS
е тва са вносителите за България
http://www.tartariniautobg.com/contacts.html
ама са в Пловдив:confused: има телефони, звънни им да ти кажат къде в София може да ти свършат работа
ама са в Пловдив:confused: има телефони, звънни им да ти кажат къде в София може да ти свършат работа

Аз, свалях от нямане на къде Бардолини, и мога да ти кажа че не е за всеки работа. Като отворих капака на компютъра и се видях в чудо - половината кабели на компа на колата бяха прекъснати и влизаха в компа на газовата и от там тръгваха разни други кабелчета на някаде. Изнамерих една инструкция за монтаж на газовата и малко на късмет, след 4 часа запояване стана работата. Маркучите и тн. са лесната част.
- coupe112
- младши ентусиаст
-
никой ли не знае къде в София имат софт за Тартаринито
някъде в дружба чух че можело да има...около първата метан станция
някой знае ли къде е това място

някъде в дружба чух че можело да има...около първата метан станция
някой знае ли къде е това място
THE WORLD IS YOURS
- coupe112
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:е тва са вносителите за България
звънях човека каза че не знаел къде на друго място освен при тях може да ми го монтират и че монтажа отнемал цял ден,което не ме устройва...
THE WORLD IS YOURS
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
също съм с ГИ, на всякъде монтажа отнема цял ден. Я се стегни доста работа е. Ако и двата двигателя за 6-ци директно ще ти го трансплантиран на другата кола, е може малко регалаж с компа дай им да ти я направят. Виж и ма доста газаджии дето монтират ГИ-та.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- coupe112
- младши ентусиаст
-
vodach написа:също съм с ГИ, на всякъде монтажа отнема цял ден. Я се стегни доста работа е. Ако и двата двигателя за 6-ци директно ще ти го трансплантиран на другата кола, е може малко регалаж с компа дай им да ти я направят. Виж и ма доста газаджии дето монтират ГИ-та.
Абе бате то монтирането хубаво ще го монтират в някой сервиз,но не знам къде имат софт да го препрограмират и настроят на моята кола да работи добре.
THE WORLD IS YOURS
- vodach
- младши ентусиаст
-
Виж какъв ти е копютъра, то няма общо с таратаринито. Знаеш ли защо?!
Защото и аз съм тартарини, но софта е бългсрски! и се настройва относително лесно.
Защото и аз съм тартарини, но софта е бългсрски! и се настройва относително лесно.
- coupe112
- младши ентусиаст
-
vodach написа:Виж какъв ти е копютъра, то няма общо с таратаринито. Знаеш ли защо?!
Компа е тартарини също...възможно ли е да се вземе друг компир с български софт и колко парички ще е ?
THE WORLD IS YOURS
- vodach
- младши ентусиаст
-
coupe112 написа:vodach написа:Виж какъв ти е копютъра, то няма общо с таратаринито. Знаеш ли защо?!
Компа е тартарини също...възможно ли е да се вземе друг компир с български софт и колко парички ще е ?
искаш л ида се обадиш във фирмата BSM тя е българска. Шефа й се казва Васил Христов многфо разбран човек. Кажи му, че Добрин със зеленото БМВ дето той лично го правил една неделя. Дано да си спомни това беше преди 2 месеца. Той ще ти каже 100% все пак те ги прозивеждат тия компове. ттела не си го спомня но отвори сайта им. BSM те са само едни. късмет.
12 мнения
• Страница 1 от 1