Проблем с е36 купе прексва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- hybird_8904
- Потребител
-
Проблем с е36 купе прексва
Карам е36 купе 1.6 мотор 94 година.На парва ми прекасва като я натисна до краи.На другите скорости не прексва.Закачих я на компиутар няма грешки, горивния филтар го смених преди 3 месеца ако някои може да помогне 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
На първа до колко оборота я вкарваш,ако удраш на прекъсвач може от това да е,щом даваш газ до край... 

- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Re: Проблем с е36 купе прексва
hybird_8904 написа:Карам е36 купе 1.6 мотор 94 година.На парва ми прекасва като я натисна до краи.На другите скорости не прексва.Закачих я на компиутар няма грешки, горивния филтар го смених преди 3 месеца ако някои може да помогне
По принцип скоростите нямат общо с прексването на двигателя за това били уточнил при какво движения на педала на газта и режим на двигателя ти прекъсва?
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- hybird_8904
- Потребител
-
Дори и плавно да натискам газта прексва.Колата е загряла не да кажеш да е студена.И това е само на парва на никоя друга скорост не прави така.Сдве думи си прекасва когато иска 

И аз имам подобно глъхнене на 320 купе ... все си мисля,че е филтър щот аз си не разбирам от такива неща ма съм имал подобни проблеми по мотора иобщо взето така...На първа пръ прекъсвач е нормално да прекъсне,при мен е примерно ако върви на някакви обороти 2000 да речем и дам газ така да се дръпне все едно се дави,не ... замисля,се за секунда и тогава тръгва.Като при автоматиците на кик даун...Първо мисли 1 секунда да настрой режима там обороти просототий и тогаа тръгва
колега аз имам 316 купе и ми праже6е абсолутно са6тия проблем на 1 скорост! и разгобих абсолутно цялата кола и немойах да разбера от какжо е,отказах се и едни ден сам отжорил джигателя и седя и слу6ам как работи и по едно жреме се 4ува едно цак тихи4ко и падат оборотите.та мисалтами е на мене се оказа 4е единия кабел на сже6тите прехжарля ток до металната гарнитура на испускателните колектори
преместих гарнитурата на долу теи 4е да не е близо до кабела и от тогажа нямам абсолутно никакаж проблем с колицата
опитаи и ти мойе да е са6тото ади за ся колега касмет 

- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
hybird_8904 написа:Дори и плавно да натискам газта прексва.Колата е загряла не да кажеш да е студена.И това е само на парва на никоя друга скорост не прави така.Сдве думи си прекасва когато иска
Ти караш ли на газ ?
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
7 мнения
• Страница 1 от 1