КОЖЕН САЛОН Е36 ЗА 550ЛВ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
КОЖЕН САЛОН Е36 ЗА 550ЛВ?
питам как ви се струва кожа(първо ка4ество "kotex"изкуствена)вси4ки цветове за 550 лв това е крайна цена.единственото условие вси4ко да е разглобено от колата предварително.говоря ви седалки,кори,мех4е за лоста и ръ4ната. 

- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Според мен 550лв. за салон с изкуствена кожа е много!
Освен, ако е някаква "маняшка-нестандартна" изработка.
Значи в момента и аз съм на вълна пре-тапициране на салона. Мислех си за изкуствена кожа, защото естествената е скъпа... да ама не!
Значи най-хубавата (респективно скъпа) ИЗКУСТВЕНА кожа, която успях да намеря (на магазин) беше 16 лв. на линеен метър. Цветове голям избор, видимо здрава, с различни релефи, на пипане добре... ама все пак си е изкуствена. Значи тапицера на който се спрях ми предложи за 20 лв/кв.м. ЕСТЕСТВЕНА свинска кожа, с цвят по мой избор. За труд иска 80лв./седалка перфектна изработка!!! Видях коли, правени от него, много добра работа.
Ето проста сметка какво ще ми струва новия салон:
За труд 320лв. - седалки предни+задни+подлакътник+сегментите на вратите при ръчките за отваряне
За кожа (Естествена свинска) около 8-9 кв.м. х20лв.=160-180лв.
За доп. материали (специални конци за окантващ шев, дунапрени и силиконови подплънки ако реша релеф някакъв да правим) още 15-20лв.
Всичко 480-520лв. перфектен нов кожен салон!
Направо си нямам търпение!
п.с. В тази цена не са включени мехчетата за скор. лост и ръчната, защото моите оригиналните са си много добре, нямат нужда от refresh.
Освен, ако е някаква "маняшка-нестандартна" изработка.

Значи в момента и аз съм на вълна пре-тапициране на салона. Мислех си за изкуствена кожа, защото естествената е скъпа... да ама не!
Значи най-хубавата (респективно скъпа) ИЗКУСТВЕНА кожа, която успях да намеря (на магазин) беше 16 лв. на линеен метър. Цветове голям избор, видимо здрава, с различни релефи, на пипане добре... ама все пак си е изкуствена. Значи тапицера на който се спрях ми предложи за 20 лв/кв.м. ЕСТЕСТВЕНА свинска кожа, с цвят по мой избор. За труд иска 80лв./седалка перфектна изработка!!! Видях коли, правени от него, много добра работа.
Ето проста сметка какво ще ми струва новия салон:
За труд 320лв. - седалки предни+задни+подлакътник+сегментите на вратите при ръчките за отваряне
За кожа (Естествена свинска) около 8-9 кв.м. х20лв.=160-180лв.
За доп. материали (специални конци за окантващ шев, дунапрени и силиконови подплънки ако реша релеф някакъв да правим) още 15-20лв.
Всичко 480-520лв. перфектен нов кожен салон!
Направо си нямам търпение!

п.с. В тази цена не са включени мехчетата за скор. лост и ръчната, защото моите оригиналните са си много добре, нямат нужда от refresh.
5 мнения
• Страница 1 от 1