Ксенон - звук от баластите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ксенон - звук от баластите
Колеги, монтирах ксенон системи и на 2а си автомобила - Фиат Пунто и БМВ 325ТДС. Двата ксенона са на различни производители и съответно H4 и H7. Проблема е, че като включа фаровете и се чува свистене от баластите като от ТХО на развален телевизор. Не е силно, чува се само като си близо до тях, но не знам дали е нормално. Като цяло съм много доволен, даже са прекалено ярки и се наложи да ги регулирам в посока надолу за да не заслепявам. Фокуса е леко по-размит, но това е нормално тъй като източника не е права линия с дължина 3мм, а сфера с диаметър 4мм
Звука ме притеснява обаче, дали попаднах на най-големите китайски ментета или всички си "свирят" така?

Звука ме притеснява обаче, дали попаднах на най-големите китайски ментета или всички си "свирят" така?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
имам два комплекта на къси и халогени и 2та са различни китайски едните от тънките другите от дебелите пищят само докато загреят тоест 3-4-5 секунди после спират
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Мойте звучат като хладилник, ама много тихо и на запален двигател не се чува, а от вътре в купето да го чуеш по никакъв начин не може, както и като затвориш предния капак т.е. много тихо бучене си има винаги
6 мнения
• Страница 1 от 1