помош бмв
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
помош бмв
здравеите колеги преди 3 седмици си купих бмв.карам я и сам доволен относно разхода.имам 3 проблема по нея-смених си гумите и джантите с чисто нови-но трептенията на волана останаха и мн ме дразнят.нешо от зат става с кардана,струвамисе че вие.правих и регулаж на гумите но волана си играе отново макар и малко.ВТОРИЯ проблем ми е че отказаха ел.стаклата,затворени и нещат да помраднат-нямам изгорели бощони но не работят.ТРЕТИЯ проблем ми е че забелязах едната свеш ли дяза ли неснам какво е точно излизат някакви мехурчета от навта маи.АЗ САМ от Балчик и тук никои не може да ми помогне.каде в варна могат да ми помогнат.колата ми е дизел
Тресенето на волана може да е от много неща,добре се види всичко щателно
За виенето отзад,според мен е семеринга. За копчалъка нямам представа, пак много неща може да са .. тоци стигат ли вообще до там
Мерил ли си го
А за дюзата от къде точно излизат мехурчета
От самата дюза или от тръбичката която е свързана към нея
Поясни се малко 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Тиа нови джанти дет си взел баланс имат ли ?
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
shopeka написа:естествено че имат.но лекото тресене на волана с около 60-70к.ч-остана
Смени си тампоните на предните носачи и ще ти спре тресенето, но направи после и реглаж на преден и заден мост, 99% съм сигурен че е от това.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: помош бмв
shopeka написа:................................
Следващият път го пиши по-бавничко ,че с толкова грешки едва разбрах какво имаш в предвид.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
сму4е ти от някаде ваздух колега това е проблем и на мен така зна4и има няколко сервиза вав Варна Ако знаеш Пазар Орех4ето там са много добри или на Бош след Техномаркет там пак се занимават с дизели или ако знаеш каде е Елпром там около него има Сервиз дизели но там Взимат много пари за ремонт имам в предвид има едно Село Тополи ако си го 4увал там са мнгоо добри за дизели и не Взимат много пари
Re: помош бмв
Трептенето във волана може и от реика да ти е, шарнир-и, тампони или разбалансирана предница, а може и от пътя да еshopeka написа:......

За прозорците...? Работели са до едно време и след това са отказали ли или изобщо не са бачкали? Един ли само е спрял или всичките? Виж, като натиснеш копчето за на долу явно нищо не се случва, но пробвай да натиснеш за вдигане на прозореца и виж дали ще се "разшава" и виж... по скоро чуй/усети дали, като натискаш копчето, щрака. На мен веднъж ми се беше счупила вътре пъпката която натиска пластините, та ако е тва доста пипкава работа те чака и ако имаш каниколит и тънка права отверка ще ти излезне безплатно

shopeka написа:не не мисля да съм го натиснал, макар че имам от скоро.Някой можели да ми каже накаква ориентировачна цена на тампоните на носачите.325тдс
35.65лв комплекта в дарукар софия (цената е без ДДС). Ама преди да зимаш и сменяш каквото и да било виж, погледни, дали е за смяна. Разбрахме, че си паралия ама така да сменяш каквото ти падне без да се налага си е грехота.
Поздрави!
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
колега ти тая кола като я взе закара ли я до сервиза да я погледнат и да предложат нещо за разрешаване на проблемите ти. Не очаквай хората от този форум да са магьосници и да знаят как да разрешат проблемите ти. Моят съвет е закарай тази колица на цервиз, кажи си проблемите и се остави в техните ръце, а след това търси мнение на колегите след констатирани повреди
15 мнения
• Страница 1 от 1