Вибрация от двигателя

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 18 Яну 2009, 21:29

Не може да сравняваш работата на шестака с твоя двигател. Намери да чуеш работата на подобен на твоя мотор (може и 318) и тогава преценявай дали имаш проблем
Има много коли и ....BMW
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hottopic90 » 21 Яну 2009, 4:42

Все още не съм сменял нищо, но за сега и майсторите казват, че не е толкова зле вибрацията...Колата просто се усеща да вибрира след като е запаля, пък и като загрее достатъчно намалява вибрацията, но пак се усеща. Добре, защо пък да не сравнявам работата на моят двигател с работата на 6 цилиндровия? Когато преди 15 години представителите на БМВ са продавали тези коли са убеждавали клиентите си с: "Това е 316 с вибрация и това е 320 без, на кой автомобил се спряхте?", така ли мислите? Аз защото не мисля така. Смятам че е36 като цяло са автомобили от новата ера и не трябва да съществуват такива първобитни проблеми. Сега се сещам и за още нещо> по-новите модели БМВ с 4 цилиндрови двигатели, които превъзхождат 6 цилиндровите дали имат някаква вибрация? - мисля че не. Така, че съм сигурен, че проблема е от нещо износено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 22 Яну 2009, 10:29

hottopic90 написа:тампоните на двигателя? ами това скъпо ли е по-принцип?

Преди 10 дена смених тампоните на двигателя. За моята кола ги дават маслени и варират от 60 до 120-130 лв. на брой. За труда отидоха 60 лв. За твоята кола цената на брой е значително по-ниска ако не се лъжа.

Предишна

Назад към E36