Задни колани на Compact!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Задни колани на Compact!
Здравейте колеги, искам да попитам как точно се махат закопчалките на коланите на задната седалка на Компакт (... питам щото ще ги сменям). Как точно става, седалката ли се маха? В реалоема ги гледах че са с парче колан, което се захваща за купето, ама как точно се свалят 

Само за закопчалката на седалката питам! А тая седалка свободно ли се дига или се държи на някакви щипки?
Ще ги сменям (само едната) щото черната обвивката на едната закопчалка направо се изпари и сега стърчат едни пружини. Преди месец си беше там, .... не знам от някоя мивка ли, какво ли, ама както и да е ..... пък трябва да се смени няма как - дето се вика SAFETY FIRST!
Ще ги сменям (само едната) щото черната обвивката на едната закопчалка направо се изпари и сега стърчат едни пружини. Преди месец си беше там, .... не знам от някоя мивка ли, какво ли, ама както и да е ..... пък трябва да се смени няма как - дето се вика SAFETY FIRST!
Хващаш я в предната част където са сгъвките на колената на пасажерите принципно и вдигаш нагоре. Държи се на 2 метални пружинни щипки, които не можеш да счупиш. Може да се наложи да дръпнеш по-силно.
После като я слагаш обратно гледай да ги нацелиш обратно, че ще скърца иначе
Дай една снимка на счупената закопчалка, че ми стана интересно
Не мога да си го представя.
А и това е една от причините да си мия сам колата отвътре. Така и така почти не цапам вътре.
После като я слагаш обратно гледай да ги нацелиш обратно, че ще скърца иначе

Дай една снимка на счупената закопчалка, че ми стана интересно

А и това е една от причините да си мия сам колата отвътре. Така и така почти не цапам вътре.
5 мнения
• Страница 1 от 1