Проблем светлини табло,изминати километри!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Проблем светлини табло,изминати километри!
Колеги вчера сагахме големия борд и днеска сутринта си се кефя как свети и оглеждам всичко и забелязах че не светят цифрите за изминатите километри на таблото ,иначе си отчита,мога да зануля километрите сичко ок,но въобще не се виждат?Идеи крушчица нещо,но си мисля че там няма?Някой с подобен проблем!Забравих да кажа инспекшъна си свети ок!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
за
колега има една крушчица изгоряла и като го свалиш го почисти с контактен спрей. Да не се излъжеш да даваш пари за ново таабло ако ти каже някои.Моето беше така.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... =1&photo=1[url][/url] –сваляне на таблото
може да ти свърши работа .лека вечер и не се стряскай
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... =1&photo=1[url][/url] –сваляне на таблото
може да ти свърши работа .лека вечер и не се стряскай
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Да темата съм я чел,но ме интересува какви са крушките да ги купя предварително че като разглобя таблото после..!
П.С:Дано найстинана да е от крушките ,но това ще се установи като го разглобя през weekend-a!
Мерси за бързите отговори колеги,ще пиша какво е положението!
П.С:Дано найстинана да е от крушките ,но това ще се установи като го разглобя през weekend-a!
Мерси за бързите отговори колеги,ще пиша какво е положението!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
за
на снимките този колега га сваля цялото но ти ги пратих само за насока.Може по лесния начин.Спрекчето е за буксите моята като я правих ги пръснах за по добър контакт.
6 мнения
• Страница 1 от 1