Теч от радиатора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Теч от радиатора
Здравейте,
вчера преди да се кача в колата видях ,че ми е намаляла охладителната течност ,налях около 300 мл.След 20-тина км минати проверих и пак се наложи да долея горе долу толкова.След това гледах гледах и ми се струва ,че има теч точно на връзката между радиатора и казанчето.
Някой може ли да ми каже уплътнение ли има някакво там или е спукана някоя част?Дали трябва целия радиатор да се сменя?
Благодаря!
вчера преди да се кача в колата видях ,че ми е намаляла охладителната течност ,налях около 300 мл.След 20-тина км минати проверих и пак се наложи да долея горе долу толкова.След това гледах гледах и ми се струва ,че има теч точно на връзката между радиатора и казанчето.
Някой може ли да ми каже уплътнение ли има някакво там или е спукана някоя част?Дали трябва целия радиатор да се сменя?
Благодаря!
Re: Теч от радиатора
Има уплътнение с правоъгълно сечение ма може и о-ринг да е бил ма да се е сплескал.Махни пласмасовата капачка отгоре и казанчето излиза като го издърпаш с малко зор и ще видиш за кво става на въпрос
[/img]
[/img]
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Той хубаво ще го смени, ама после като събере дали няма пак да протече! Колега пробваи така но в 90% от случаите се взима нов радиатор и проблема се решава 

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Шарампоя написа:Има уплътнение с правоъгълно сечение ма може и о-ринг да е бил ма да се е сплескал.Махни пласмасовата капачка отгоре и казанчето излиза като го издърпаш с малко зор и ще видиш за кво става на въпрос
[/img]
Благодаря !Ще го погледна после.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
най вероятно е ринга (пръстенче гумено) но иди в сервиз за да ти кажат с точност. и аз имах този проблем при чисто нов радиатор. струваше ми 20лв 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Шарампоя написа:Има уплътнение с правоъгълно сечение ма може и о-ринг да е бил ма да се е сплескал.Махни пласмасовата капачка отгоре и казанчето излиза като го издърпаш с малко зор и ще видиш за кво става на въпрос
[/img]
Болчетата на тая капачка с каква точно отверка се развиват?
6 мнения
• Страница 1 от 1