ПОМОЩ - странни симптоми

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ПОМОЩ - странни симптоми

Мнение от nikoz » 18 Яну 2005, 9:06

ако някой знае да каже....значи при смяна на скоростите има едно изтракване някаде отзад от към диференциала. Особенно ясно се чува ако вкарваш задна и задържиш спирачката и отпуснеш по - рязко, на място. В същото време след като набера скорост от 50 / и на горе / километра има едно съвсем леко виене не е ритмично а накъсано някак. Ходих при един маистор той вика че е някой от тампоните на диференциала...по друга причина бях при друг а той ми казва че е от висящ лагер. Дайте съвет къде да отида та да разбера какво му е все пак :( не ми се иска да сменям поетапно всички неща за да разбера какво му е... :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 18 Яну 2005, 9:38

ми отиди в Туринг сервиза пише си къде е, там ще ти кажат от какво е, ако нямат време или не искаш там пусни едно Л.С. ще те водя при мойте хора.
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 18 Яну 2005, 10:02

Лагерите вият при доста по-висока скорост - освен ако не са сдали багажа тотално де. По-вероятно е да е някой тампон наистина.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 18 Яну 2005, 15:40

може да са изронени зъби на пиньон или корона на дифа :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

ммммда

Мнение от nikoz » 18 Яну 2005, 15:54

закарах я в сервиз туринг и резултатите са ...трагични
диф е тотално заминал...луфтове, масло тече, страшна история....явно когато съм купувал колата / преди 5 дни / маслото е било ненакво гъсто само и само да задържи за малко километри. В Петък смених маслото а днес имаше само 150/200 грама останали. Още тогава човека му направи впечатление че има много стружки..... Та сега едни 420 лева с работата и маслото и слагам втора упортеба, лошото е че е без шпер :(
мммда за пореден път се потвърждава че от непознат кола в България се не купува.
Успех на всички
И дано да не Ви идва до главата...никога

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 18 Яну 2005, 16:37

:yes: успех за в бъдеще. другия път преди да купиш закарай си в Туринг сервиза колата и тогава я купувай ;)
--