Подръшката на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Подръшката на Е36
Досега не съм карал БМВ а ми е мечта.
В момента карам Голф 3 97'' но съм решил или да си купя голф 4 или запазена Е36 97-98'.Естествено и голфа ще е запазен.
Така като гледам в мобилето ,бмв-то ще ми струва малко по евтино сравнение с голфа който искам аз.Но се чуда как ще са откъм поддръжка.
Можете ли да ми кажете с две три думи кое е по евтино за поддръжка
10Х
В момента карам Голф 3 97'' но съм решил или да си купя голф 4 или запазена Е36 97-98'.Естествено и голфа ще е запазен.

Така като гледам в мобилето ,бмв-то ще ми струва малко по евтино сравнение с голфа който искам аз.Но се чуда как ще са откъм поддръжка.
Можете ли да ми кажете с две три думи кое е по евтино за поддръжка
10Х
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега за бензинови автомобили ли говорим ? в случая БМВ-то е поне 2 пъти по добро, за бензиновия голф 4 имам 3-ма приятели които не са доволни нито от вървеж нито от здравина, 2-ма от тях смениха скоростни кутий, а да не говорим че карането на кола със задно е голямо удоволствие, гори малко повече но щом се целиш в тези коли не вярвам горивото да ти е проблем, успех в избора

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Kambe написа:колега за бензинови автомобили ли говорим ? в случая БМВ-то е поне 2 пъти по добро, за бензиновия голф 4 имам 3-ма приятели които не са доволни нито от вървеж нито от здравина, 2-ма от тях смениха скоростни кутий, а да не говорим че карането на кола със задно е голямо удоволствие, гори малко повече но щом се целиш в тези коли не вярвам горивото да ти е проблем, успех в избора
пък да не говорим за удобство екстри и возия ...

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На тема "поддръжка на Е36" има изписано достатъчно много, че да можеш да го потърсиш и да разбереш... виж и темата "Части за Е36"... толкова за тая тема.
7 мнения
• Страница 1 от 1