Смяна амортесьори?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
Смяна амортесьори?
По принцип знам как става и мога да си ги сменя, но трябва да сменя от старите на новите пружината. Ще взема скоби с които да стисна пружината, но ме интересува да ли има опасност да оплескам нещо. Ако мръдне некъде нещо да се не поебе системата.
- jorryy
- младши ентусиаст
-
е да точно тва е че когато се ударих ми сменяха единия от ударената страна гледах как става и е мн лесно ама ме притеснява нещо с пружината да се не оплеска. Че пък ми искат 50 лева за смяна, а не съм ги намерил на пътя.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , щом си виждал как става .... значи ти е ясно ... Какво имаш предвид да се оплеска , то ако става въпрос и при смяна на крушка винаги може така да се случи , че да се оплеска нещо ....
. Сега сериозно .... вдигаш колата на крик , сваляш гумата, слагаш скобата , прибираш пружината , так че да не ти пречи в бумбето, развиваш от горе от към бумбето и от долу от към главината и си ти ... нема какво да се оплеска ... (аз днеска маркучите около горивния филтър смених , че се налага да се лежи под колата в тоя студ , ти амортисьори нема да смениш , че само требва да свалиш гумите и да смениш аморитисьорите
) Успех....!!!

- jorryy
- младши ентусиаст
-
Аз съм на ход тогава няма кво да го мисля. Още утре сум я разглобил. Че треска та нищо живо не мом да ми треска и да карам да зема ги смена и те така. А и ми люля за страааах.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
jorryy написа:Аз съм на ход тогава няма кво да го мисля. Още утре сум я разглобил. Че треска та нищо живо не мом да ми треска и да карам да зема ги смена и те така. А и ми люля за страааах.

6 мнения
• Страница 1 от 1