проблем табло - главен вьздуховод
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
проблем табло - главен вьздуховод
Та проблема е следния ...
Отлепено ми е таблото ли как да го нарека , в смисьл не това с километража , а това черното
от главния вьздуховод на снимката е показано какво имам предвит . Не сьм го снимал как изглежда , защото няма с какво в момента , но вьпроса ми е трябва да изкарам вьздуховода и на таблото има някакво чопче ли , незнам и да го хвана с вьздуховода ли ? Или е разлепено и трябва да се залепи ?

Отлепено ми е таблото ли как да го нарека , в смисьл не това с километража , а това черното

- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
някой поне не може ли да ми каже как се вади вьздуховода , че никаде не виждам болчета и тем подобни ...
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Ако имаш предвит че има болчета както при тези вьздуховоди отгоре на жабката ... няма . Та някой който го е свалял да каже как става
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
там са и са леко под наклон 2 рапидки бяхаsobiss написа:Мисия, че трябва да извадиш ЦД-то и от долната страна са болтчетата
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
сега и ако ми кажете дали горе има с какво да се захване с таблото ще ви купя по една спортна лепенка "БМВ Кильр" 

- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Колеги успях да извадя вьздуховода след малко мьки с СД-то ... И като го извадих какво да видя ... то горе чиста пласмаса , нито щипка нито нищо (като изключвам таз отстрани на горния ляв ьгьл) ... Е как е фаното туй нещо за таблото ? Трябва да го залепя ли как да го направя че да не ми седи така издуто таблото над вьздуховода (извинете че нямам снимки) ?
8 мнения
• Страница 1 от 1