Откачена Букса (Незнам от каде е ?)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Откачена Букса (Незнам от каде е ?)
Колеги под смукателния колектор точно зад алтернатора имам една откачена букса с три кабела и незнам откаде е (възможно е и да е свободна от старата инсталация на предния мортор)
Двигателя ми е М50Б25ту 94г.
кабелите с с следните цветове:
BLU-WHT
BRN-ORN
BLU-YEL
Син с Бяла лента
Кафяв с Оранжева лента
Син с Жълта лента
до сега гледах пдф-ите с кабелите на м50 но нищо не откривам (нали няма и търсене защото е снимка)
Много ще съм благодарен ако някои може да помогне да каже за каде е тая букса ???
Двигателя ми е М50Б25ту 94г.
кабелите с с следните цветове:
BLU-WHT
BRN-ORN
BLU-YEL
Син с Бяла лента
Кафяв с Оранжева лента
Син с Жълта лента
до сега гледах пдф-ите с кабелите на м50 но нищо не откривам (нали няма и търсене защото е снимка)
Много ще съм благодарен ако някои може да помогне да каже за каде е тая букса ???
- Zaho
-
-
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
малко ми прилича на тази за асц, която се закача за дроселовата клапа, можеш ли да проследиш откъде идва?
- Zaho
-
-
Идва от снопа кабели от които идват и буксите за температурния датчик на блока и кнок сензора също и буксата на моторчето за празния ход, буксата за ваноса
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Синьото маркуче виждаш ли го, според мен излиза от "бурето' за вентилацията на резервоара, огледай под (около) "бурето" за клапан с вход и изход две шлаухи. Там има такава букса 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Zaho
-
-
Hellrider написа:в дясно от дросела е датчика за дросела ТПС, тя e подобна. виж да не е от там.
на стъпковото предполагам си е на мястото
колата си работи нормално а и никаде не се вижда не6то да е откачено и да липсва
Което ме кара д асе замисля сега да не е от сваления клапан за испаренията от резервоара

PeReZ написа:Колега, на мен ми прилича на датчика на разпределителния вал.
В google като напишеш camshaft sensor излизат снимки и май е същото а ?
Не е същото, забележи пиновете и ще видиш че това което колегата е показал е "женска" букса, а това което ти си показал е "мъжка". Плюс това ако е откачен датчика на вала ще има проблем с работата на двигателя, а колегата писа че всичко е ОК
Колеги вижте тази снимка:
Доста ми прилича на това което търси колегата, а на вас ?
(а това че трябва да има проблеми по работата на двг. ако е откачен, все си мисля че колата влиза в авариен режим и колата си работи (когато аз откачах моя нямах желанието да пробвам какви са симптомите със и без него, но колата си запали и ми се стори че работеше нормално, на високи не знам как е, не тествах)) Та, така
Към автора на темата: колега, все пак светни с нещо и погледни под колекторите, по средата дали има включено в момента подобно нещо като това от снимката там.
Доста ми прилича на това което търси колегата, а на вас ?
(а това че трябва да има проблеми по работата на двг. ако е откачен, все си мисля че колата влиза в авариен режим и колата си работи (когато аз откачах моя нямах желанието да пробвам какви са симптомите със и без него, но колата си запали и ми се стори че работеше нормално, на високи не знам как е, не тествах)) Та, така

Към автора на темата: колега, все пак светни с нещо и погледни под колекторите, по средата дали има включено в момента подобно нещо като това от снимката там.
12 мнения
• Страница 1 от 1