От ТД към ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
От ТД към ТДС
Искъм да сложа кулер на една ТД за да стане ТДС.
Някой правил ли е тази интервенция за да ме посъветва трудно ли е или не.
И освен от тръбите кулера и ЕГР клапана нещо друго трябва ли ми?
И да знаете къде могат да ми променят геометрията на турбината за да надува до 1.1 като на ТДС понеже на ТД надува до 0.9 кг/см2
Някой правил ли е тази интервенция за да ме посъветва трудно ли е или не.
И освен от тръбите кулера и ЕГР клапана нещо друго трябва ли ми?
И да знаете къде могат да ми променят геометрията на турбината за да надува до 1.1 като на ТДС понеже на ТД надува до 0.9 кг/см2

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
Здравейте,
колега лично не съм правил тази интервация(колата я взех в такова състояние) но смятам че не е сложно. Разгледай тази тема
От 325TD към 325TDS и ако имаш въпроси питай.
Относно ЕГР клапата ако я нямаш сега не ти е нужна и след интервацията. Също не ти трябва да сменя геометрията на турбината, за да увеличиш налягането имаш две възможности. Или въртиш бай-паса или добавяш един буст контрол и въртиш кранчето.
Поздрави и успех
колега лично не съм правил тази интервация(колата я взех в такова състояние) но смятам че не е сложно. Разгледай тази тема
От 325TD към 325TDS и ако имаш въпроси питай.
Относно ЕГР клапата ако я нямаш сега не ти е нужна и след интервацията. Също не ти трябва да сменя геометрията на турбината, за да увеличиш налягането имаш две възможности. Или въртиш бай-паса или добавяш един буст контрол и въртиш кранчето.
Поздрави и успех
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Здравейте,
налягането може да го видиш като си добавиш манометър (boost meter)!
Прочети тази тема Как двигателя на 525 tds да работи по-добре. (6. страница най отдолу съм писал, а изцяло темата не е за пропускане)
Поздрави
налягането може да го видиш като си добавиш манометър (boost meter)!
Прочети тази тема Как двигателя на 525 tds да работи по-добре. (6. страница най отдолу съм писал, а изцяло темата не е за пропускане)

Поздрави
4 мнения
• Страница 1 от 1