Трудно пали.И гасне по време в движение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
Трудно пали.И гасне по време в движение
здравейте пичове имам сериозен проблем от 3месеца и досега още никой неможе да открие эащо колата си пали и гасне когато си си иска.И на газ го прави същото?Имобилайзер няма.В софия я вкарах в един сервиз(уж инженери били там)и ми казаха че на компютара(където се намира зад акомулатора)ми е изгоряло нещо си и го е възтановил каэа ми че бобината била върнала по голям ток и затова ми е правила тези мизерии.И накрая ми сложиха нова бобина за 145лв. и 120лв.за ком. :evil: След като си я взех на втория ден пак същото и полудях.Забравих да ви кажа че преди това наскоро бях сменил нови свещи32лвВОСН,кабелиТЕСЛА87лв.,дист.капачка128лв.,палец35лв. дори и масата на двигателя,че и тя не беше първа младост.Понеже вчера се регистрирах тук затова реших да попитам вас.Благодаря ви предварително. ;)
Zdraveite manqci
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Проверил ли си горивен филтър....иначе мен ме съмнява бензиновата ти помпа(или ако може да се каже менте гориво си сипал) нещо чалъми прай...оборотите на празен ход как са??!
p.s.Ето какъв е бил моя проблем... ВИЖ
Ако не знаеш къде и как да си я смениш ето ти полезна тема

cucko написа:Проверил ли си горивен филтър....иначе мен ме съмнява бензиновата ти помпа(или ако може да се каже менте гориво си сипал) нещо чалъми прай...оборотите на празен ход как са??!
а случайно да ти направи впечатление, че на колегата и на газ му гасне колата?

не е проблема в бензиновата помпа

...датчик на колянов вал

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
4 мнения
• Страница 1 от 1