спешно моля помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- a papazi?
- Потребител
-
- Кара: е36 320i coupe e60 545i
- Мечтае да кара: M6
спешно моля помогнете
1во за много години на всички и нека новата е по-добра от старата.. а сега на темата КОЛАТА МИ УМРЯЯЯ последно като я карах беше добре но уви паля изгасна и всичко свърши чува се някво стържене в двигателя и не пали нито на скорост нито от място... сменял съм доста неща от вериги и сегменти до масло с филтри и антифриз беше чудесна
ако някой има идея какво може да е станало да сподели
------------------------------------------------------------------------------------
Смени заглавието на темата с такова,което да насочва към проблема в нея!!!
bmwdriver

------------------------------------------------------------------------------------
Смени заглавието на темата с такова,което да насочва към проблема в нея!!!
bmwdriver
Жалко за проблемът ти. Наистина има много неща, от които да ти "умре" колата и така от форума ще е трудно някой да ти помогне. Значи казваш, че върти (опитва се да пали, или просто таблото светва, въртиш ключа и нищо?). Може да са датчици (на кол. вал например), абе какво ли не, системата е здрава, но и капризна. Единствения вариант мисля е да отидеш на диагностика.
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Щом се чува стържене от двигателя не се опитвай да я палиш, а директно търси майстор, защото така може само да си оскъпиш ремонта.
- a papazi?
- Потребител
-
- Кара: е36 320i coupe e60 545i
- Мечтае да кара: M6
проблема бил..
ами проблема се оказа че е някав темп датчик и колата си запали сама като стана по топло... така че ако ви се случи го имайте впредвид
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
5 мнения
• Страница 1 от 1