каде се намира колеги демпферната шайба????

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 3.0 Д
Мечтае да кара: X5 M 5.0D

каде се намира колеги демпферната шайба????

Мнение от ivailo » 07 Яну 2009, 19:32

спешно ми е моля ако някой знае да ми каже,някаде по деференцияла ли е та е демпферна???ако някой има и пик ще съм му много благодарен,но за момента ми стига само и да знам къде се намира.bmw 320i 94g.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///M Sport Edition

Мнение от deemov » 07 Яну 2009, 20:44

Намира се накрая на коляновия вал и ти върти ремъците, няма нищо общо с дифа. Какъв ти е проблема с нея ?
Изображение
Номер 1

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivailo » 07 Яну 2009, 20:54

deemov написа:Намира се накрая на коляновия вал и ти върти ремъците, няма нищо общо с дифа. Какъв ти е проблема с нея ?
Изображение
Номер 1
ами в дару кар на диагностика ми показа че е заминала,колата прекъсва след 2500оборота,по някой път трудно пали.А докато се тресе се опитва да светне динамото че не работи а то е вързано към ремаците мисля.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deemov » 07 Яну 2009, 21:21

Малко несъм наясно как може това нещо да се хване на диагностика :roll: Това е една шайба която посредата има една гума, и тази гума с времето се закъса. Аз имах проблеми с моята. Без да даде никакъв признак ми се скъса и взе да стърже в блока. Новата е около 500 лв. Аз моята я пратих на едни момюета да я рециклират и ми излезе 100-тина лв. Провери я как е и ако наистина се е закъсала гумата недеи я кара докато не я оправиш, че ако фръкне може големи поразии да направи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivailo » 07 Яну 2009, 21:30

deemov написа:Малко несъм наясно как може това нещо да се хване на диагностика :roll: Това е една шайба която посредата има една гума, и тази гума с времето се закъса. Аз имах проблеми с моята. Без да даде никакъв признак ми се скъса и взе да стърже в блока. Новата е около 500 лв. Аз моята я пратих на едни момюета да я рециклират и ми излезе 100-тина лв. Провери я как е и ако наистина се е закъсала гумата недеи я кара докато не я оправиш, че ако фръкне може големи поразии да направи.
а в дару кар ми искат 980лв,какви ти бяха симптомите само стържене ли????ако ми е от нея са ще сложа на един приятел да пробвам,ако е от нея напиши каде си я гледал за 500лв. да я зема нова ако се окаже найстина тя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deemov » 07 Яну 2009, 21:54

Да прав си твоята е 985. Моята беше за 318is M44 и беше 490 в Дару (Другаде неможах да намеря). Симптоми при мен нямаше. Само както си карах един ден и почна едно яко стържене и скрибучене. Хубаво че бях до нас, спрях колата и се консултирах в форума и тук таме, разглобих колата и видях че шайбата е опиряла в блока и че гумата е закъсана. Смъкни си ремъците и горната шайба и ще видиш накъде е твоята. А ако не ти се занимава само пробвай да я бутнеш с една отверка, ако мърда значи е заминала.

Виж тук много полезна тема.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E9%E1%E0

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivailo » 07 Яну 2009, 22:34

deemov написа:Да прав си твоята е 985. Моята беше за 318is M44 и беше 490 в Дару (Другаде неможах да намеря). Симптоми при мен нямаше. Само както си карах един ден и почна едно яко стържене и скрибучене. Хубаво че бях до нас, спрях колата и се консултирах в форума и тук таме, разглобих колата и видях че шайбата е опиряла в блока и че гумата е закъсана. Смъкни си ремъците и горната шайба и ще видиш накъде е твоята. А ако не ти се занимава само пробвай да я бутнеш с една отверка, ако мърда значи е заминала.

Виж тук много полезна тема.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E9%E1%E0
мерси колега.

Назад към E36