Вместо Щипки?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
ами то има няколко вида май , аз питам специално за тези на кората на багажника , както и на кората на предния капак , че там са доста - към 20-на май
BMW 318is
- metodi80
- старши ентусиаст
-
phantomas написа:ами то има няколко вида май , аз питам специално за тези на кората на багажника , както и на кората на предния капак , че там са доста - към 20-на май
На кората на капака са доста(може и повече от 20 ) и не са щипки , а са по скоро пластмасови нитове със пластмасов болт ...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: юэф о
Zlobil написа:Makarov 2 написа:Моите ги купувах от авто+ МАЙ ПО 50СТ.нямаш грижи
Толкова са да... и аз си купувах лятото.
И по лев да ги платите пак ви е малко ,колко пъти вече трябва да се напише ,че това е най добре да се куби от БМВ дилър

Качеството е на ниво и са по 20ст.

Всички други заместители които могат да се намерят по магазините неструват - повечето се чупят още докато ги слагаш ,камоли после

- Zlobil
- младши ентусиаст
-
Re: юэф о
vld написа:Zlobil написа:Makarov 2 написа:Моите ги купувах от авто+ МАЙ ПО 50СТ.нямаш грижи
Толкова са да... и аз си купувах лятото.
И по лев да ги платите пак ви е малко ,колко пъти вече трябва да се напише ,че това е най добре да се куби от БМВ дилър![]()
Качеството е на ниво и са по 20ст.![]()
Всички други заместители които могат да се намерят по магазините неструват - повечето се чупят още докато ги слагаш ,камоли после![]()
Как ще са по 20 ст. като в Дару Кар са по 42 ст ....
А аз ги взех за по 0.50 понеже в повечето магазини закръклят цените за такива дреболий.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
vld написа:Незнам как според теб са 42ст. , но аз последно купих 20бр. за по малко от 6.00лв.
именно от дару си ги поръчвам , но има няколко вида щипки / за кори по преден , заден капак , за кори на врати и др. / та човека там ме пита имаш ли точен номер на щипката, че не са само едни , затова питам някой дали знае номера на точно тези щипки за корите на капака
BMW 318is
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2