За Халогените?-За ключ.решено.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
За Халогените?-За ключ.решено.
Здравеите Колеги, итересува ме в купето за светване и огасяне на халогените какво копче трябва да е и каде се намира?Благодаря предварително..на Е36,318и,92г.,седан..
Последна промяна GRECE на 07 Яну 2009, 14:09, променена общо 1 път
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Където ти е копчето за пускане на фаровете, до него трябва да имаш два бутона горния е за предните халогени а долния е за задните.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
За Халогените?
Да ама моито копче е само за заден халоген. Маи трябва да купувам копче с две функции.А ако махна (откача) задния и закача предните не става ли?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: За Халогените?
GRECE написа:Да ама моито копче е само за заден халоген. Маи трябва да купувам копче с две функции.А ако махна (откача) задния и закача предните не става ли?
Не , не става ... а щом нямаш бутон за предните халогени е много вероятно да нямаш и инсталация за тях (на някои коли има , на някои няма ).
Инсталация имам но допалнително е пусната,само за копчето ме интересува6е.metodi80 написа:GRECE написа:Да ама моито копче е само за заден халоген. Маи трябва да купувам копче с две функции.А ако махна (откача) задния и закача предните не става ли?
Не , не става ... а щом нямаш бутон за предните халогени е много вероятно да нямаш и инсталация за тях (на някои коли има , на някои няма ).
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
става ,прокарва ти се инсталация за халогени и жертваш задните за мъгла а халогените се връзват за копчето за задните за мъгла
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Трябва да търсиш и с 2-те копченца
metodi80
Защо да не става? Откачш задните халогени и закачаш предните на това копче през веригата на предните халогени.
Така си мисля де. Може и да бъркам.

metodi80
Защо да не става? Откачш задните халогени и закачаш предните на това копче през веригата на предните халогени.
Така си мисля де. Може и да бъркам.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
GRECE написа:Инсталация имам но допалнително е пусната,само за копчето ме интересува6е.metodi80 написа:GRECE написа:Да ама моито копче е само за заден халоген. Маи трябва да купувам копче с две функции.А ако махна (откача) задния и закача предните не става ли?
Ти самия бутон винаги можеш да го ползваш .... за каквото и да е ..това си е обикновен прекъсвач и можеш ако искаш да комутираш която и да е верига , но не виждам защо е необходимо. Купи си блока с двете бутончета и си готов щом имаш инсталаиця. Втора ръка бутона е м/у 15- 25 лв.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
GRECE написа:И последно, става ли с едно или да тарся с две?
Ако ти се кара без задни, връзвай предните на мястото на задните. Ако искаш фул пакет, търси си панел с 2 копчета

10 мнения
• Страница 1 от 1