Помагайте Спирачки (ABS)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Помагайте Спирачки (ABS)
Здр колеги,честита нава година на всики...
Имам сериозен проблем и мнг ще се радвам ако някой може да ми помогне или напъти.
Проблема е следния когато натисна спирачката по-рязко и се включи АБС-а колата почва да се хлазга а не да спира, най-често го прави на мокро или сега на снега,имам чуството че блокира колелата,и издава един гаден звук на метал.

Имам сериозен проблем и мнг ще се радвам ако някой може да ми помогне или напъти.
Проблема е следния когато натисна спирачката по-рязко и се включи АБС-а колата почва да се хлазга а не да спира, най-често го прави на мокро или сега на снега,имам чуството че блокира колелата,и издава един гаден звук на метал.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това е разисквано много.... на лед какъв ABS очакваш да ти помогне.... ми ше се пързаля много ясно... а стържещия звук е от ABS-а... споко, така си е... и ти рита педала на спирачката...
Съвсем наскоро имаше подобна тема, ма няма кой да чете....
Съвсем наскоро имаше подобна тема, ма няма кой да чете....

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
датчиците на АБС-то може да са заминали и да ти прави проблеми.... на мен така ми казаха,... защото аз лично:
карам си на сух път 100-120км и за ташак да видя как ще спре - до дупка спирачката и си щрака АБС-то и си върви колата и спре някъде си....
Вадя бушоните на АБС-то същия път, същата скорост - спирачка...
и после ми вадиха зъбите от волана...
а казват, че АБС-то било по-добре,... по-добре е ако колата ти е нова, с хубави дискове... от кола на 15г. може да се очаква да не са в пълна изправност датчици и т.н.
Ако случайно някой по-разбиращ смята, че говоря глупости.... моля да ме извини, признавам - не съм компетентен... говоря това което ми е отговаряно на мен в мойте теми
карам си на сух път 100-120км и за ташак да видя как ще спре - до дупка спирачката и си щрака АБС-то и си върви колата и спре някъде си....
Вадя бушоните на АБС-то същия път, същата скорост - спирачка...
и после ми вадиха зъбите от волана...
а казват, че АБС-то било по-добре,... по-добре е ако колата ти е нова, с хубави дискове... от кола на 15г. може да се очаква да не са в пълна изправност датчици и т.н.
Ако случайно някой по-разбиращ смята, че говоря глупости.... моля да ме извини, признавам - не съм компетентен... говоря това което ми е отговаряно на мен в мойте теми
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... y&start=15
Колега, мисля че тази тема ще ти помогне
Взимай един мултицет и почвай да мериш...ще си отговориш на някой въпроси 
Колега, мисля че тази тема ще ти помогне

5 мнения
• Страница 1 от 1