Въпрос за закупуване на 318 ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за закупуване на 318 ис
здр на всички имам въпрос предлагат ми бмв 318 ис седан с климата с врътките и пълен ел пакет да ми кажете нещо за този двигател.Доста се изкушавам защото е седан и много трудно се среща 318ис а аз имам 318 м43 

Последна промяна panko1981 на 05 Яну 2009, 13:24, променена общо 1 път

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Оправи си заглавието да отговаря по-ясно и по-точно на запитването ти. Информация за iS-овите двг. в този раздел има колкото искаш - ма трябва да си я потърсиш...
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: Въпрос за 318 ис
panko1981 написа:здр на всички имам въпрос предлагат ми бмв 318 ис седан с климата с врътките и пълен ел пакет да ми кажете нещо за този двигател.Доста се изкушавам защото е седан и много трудно се среща 318ис а аз имам 318 м43
Използвай търсачката има доста изписано по темата М42 понеже предполагам че е такъв мотора!

Колега, какво има да ти се каже за този двигател ? Той е цяла ера. Може би е двигателя с най-много фенове в България, а и не само тук (говоря като цяло за ИС, включвам и двата варианта м42 и м44).
Но ако искаш някой да ти даде някаква подробна информация или задай конкретен въпрос, или въобще не пускай тема, няма смисъл така. Като цяло ще си доста доволен (от 18-ска на ИС-ка), вървежа е съвсем различен, а разхода не особено. Ако е свястна грабвай я, няма да съжаляваш, пък и това че е рядкост (понеже наистина е) ще те кара да си я харесваш още повече.
Но ако искаш някой да ти даде някаква подробна информация или задай конкретен въпрос, или въобще не пускай тема, няма смисъл така. Като цяло ще си доста доволен (от 18-ска на ИС-ка), вървежа е съвсем различен, а разхода не особено. Ако е свястна грабвай я, няма да съжаляваш, пък и това че е рядкост (понеже наистина е) ще те кара да си я харесваш още повече.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
PeReZ написа:.................. Като цяло ще си доста доволен (от 18-ска на ИС-ка), вървежа е съвсем различен, а разхода не особено. Ако е свястна грабвай я, няма да съжаляваш, пък и това че е рядкост (понеже наистина е) ще те кара да си я харесваш още повече.
+1

- Zlobil
- младши ентусиаст
-
nakoone написа: +1Попитай ме от къде знам.
Теб те знаем... колата ти е супер.
А като стана дума тия седани IS с дискови спирачки ли са отзаде ?
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Zlobil написа:nakoone написа: +1Попитай ме от къде знам.
ест

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
SnaiPeRisT0 написа:Zlobil написа:nakoone написа: +1Попитай ме от къде знам.
ест
От IS нагоре всички са с дискови отзаде...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
PeReZ написа:Колега, какво има да ти се каже за този двигател ? Той е цяла ера. Може би е двигателя с най-много фенове в България, а и не само тук (говоря като цяло за ИС, включвам и двата варианта м42 и м44).
С това мнение темата е изчерпана

10 мнения
• Страница 1 от 1