вапрос за 325tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528I
- Мечтае да кара: ///Мъ 5
вапрос за 325tds
Имам един вапрос.дали може да ми кажете не6то повече за Е36 325tds като например мощост,скорост,разхот и изобшто всичко по интересно и наи-вече важно за тази машина.И да ли може нешто да се направи по двигателя за вдигане на мощоста като се има в предвит че е дизел. Благодаря предварително.
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Виж тук http://www.catalog.auto.ru/bmw/3er/2504.htm. за модела и тук http://hs-elektronik.com/automarken/bmw-e.html за чип-30к.с. отгоре.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
За мощност
Характеристиките ги видя а с един чип от мен си взимаш и 25-35 коня отгоре-за между 300-400лв.
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
Re: За мощност
тоя 4ип дали 6а стане на МБ 190Д и такав ли 6а е ефекта като при БМВ-то.
МБ-то можеш да сложиш малко по друг чип
той е малко по специален (16 RAM DDR) и на 2.0 с 75 коня
изкарва някъде около 150... двойно повече ша знайш
ама за какво са ви тия чипове мипове
като с едни сини пръскалки може да качите
около 10 коня само за 20 лв. а да не говорим
за тунингованите червени такива
той е малко по специален (16 RAM DDR) и на 2.0 с 75 коня
изкарва някъде около 150... двойно повече ша знайш
ама за какво са ви тия чипове мипове
като с едни сини пръскалки може да качите
около 10 коня само за 20 лв. а да не говорим
за тунингованите червени такива
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Чипът
По принцип работя във фирма за електроника и чиповете са ми на AMD i Matsusita, а ги правим в сервиза на мой приател с 100% гаранция за качество и нали се сештате-не ви харесва-няма гризи връщаме вашия чип и си бръмчите пак по стара му.
За МБ по принцип ефекта е добър ама зависи с кои мотор си трябва да го видя и да ти каза какъв ще е резулатата и колко ще ти струва
За МБ по принцип ефекта е добър ама зависи с кои мотор си трябва да го видя и да ти каза какъв ще е резулатата и колко ще ти струва
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
предлагам когато някой пуска несериозно мнение да си слага отдоло едно Маитап или JOKE , щот на някои хора не им астава ясно 4е сините пръскалки за 4иста4ки са по 5 лв на Илиянци и 4е ве4ер светят неоново синьо и всеки втори селяк има такива на предния си капак
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: вапрос за 325tds
KUMHO написа:Имам един вапрос.дали може да ми кажете не6то повече за Е36 325tds като например мощост,скорост,разхот и изобшто всичко по интересно и наи-вече важно за тази машина.И да ли може нешто да се направи по двигателя за вдигане на мощоста като се има в предвит че е дизел. Благодаря предварително.
6-цилиндров редови двигател с означение М51Д25, 143 конски сили, малко над 200 км/ч макс. скорост, за разхода и особеностите на двигателя ще се происнесат тези,които карат такава кола. Предлага прилична динамика, голям въртящ момент, с чип можеш да изцедиш още около 30 к.с., а най-хубавото е цената на дизела...

Never mistake motion for action...
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
kluvcho написа:ми аз имам 325 тдс туринг(комби)143 коня 6 цилиндъра редови.0-100км/ч за 10.4 секунди харчи ми около 7 на 100км със средна скорост 140.с чип тунинг дигаш още ускорението и 30 коня + макс скорост кам 230.[/img]
Как мислиш - дали има някакъв шанс Lion и тези над него още да ги интерисува какво мислиш ти по въпроса. Колко пъти трябва да ти кажат, че няма смисъл да изравяш теми отпреди 6 месеца.
ПП. Може би трябва да се автоматизира катанеца.
14 мнения
• Страница 1 от 1