Заслужава ли си325tds за 13 000lv
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Заслужава ли си325tds за 13 000lv
Заслужава ли си за тези пари 325tds 97г. с климатроник кожен салон и други екстри
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
не е ли малко евтино
нз ама нещо ме кара да мисля че тази кола е имала изпълнения я през таван,я челно...съседа ми разкара едно такова за не по малко от 17 000-18 000лв...не си спомням точно ама мноо пара и взе.

8.32
мдам...
и на мен ми се струва малко евтино.
преди 2 месежа продадох мойта 325тд в отлично състояние и като се оглеждах после за 325тдс не намерих нищо свестно което да е под 16000 лв.
а дизелите си имат доста местенца дет може да се крият проблеми.
а и между другото ако търсиш хубав чип за 325тд/с или 525тд/с имам на SpeedTuning от Германия аз съм си го гупувал - яко реже и вкарва икономия на 5та.
чудно е
просто казавам ако те интересува
преди 2 месежа продадох мойта 325тд в отлично състояние и като се оглеждах после за 325тдс не намерих нищо свестно което да е под 16000 лв.
а дизелите си имат доста местенца дет може да се крият проблеми.
а и между другото ако търсиш хубав чип за 325тд/с или 525тд/с имам на SpeedTuning от Германия аз съм си го гупувал - яко реже и вкарва икономия на 5та.
чудно е

просто казавам ако те интересува
конче вихрогонче...
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
имаи в предвид да ти кажа като познава4
че за тия пари тоя тдс 150% е бил със окотена глава.а може би и удар оТгоре на това.ДРУГОТО НЕЩО(моля не се впрягаите)Е ЧЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ ВСИ4КИ ГЛЕДАТЕ ГОДИНАТА НА КОЛАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!МИ КВО КАТО Е 97 МИ НАЛИ Е КОМБИ И ТО ТУРБО ДИЗЕЛ А?МИ НАЛИ ГАДНАТА ШВАБА ЗА ТИЯ 7 ГОДИНИ Е НАВАРТЯЛ 250- 300 ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА ЗВЕРСКО КАРАНЕ А? АКО НЯКОИ НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА МИ ПИШЕ!
P.S. АЗ НА МОЯТА СЛУЖЕБНА КОЛА В АНГЛИЯ ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА И НАВЪРТЯХ КЪМ 90000 ХИЛ.КМ ВАДЕТЕ КАЛКУЛАТОРИТЕ И ГАЗ

P.S. АЗ НА МОЯТА СЛУЖЕБНА КОЛА В АНГЛИЯ ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА И НАВЪРТЯХ КЪМ 90000 ХИЛ.КМ ВАДЕТЕ КАЛКУЛАТОРИТЕ И ГАЗ

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
А бе момчета (последните две) вижте дата на поста
за три месеца все си е отговорил на въпроса човека
Модератора тури един катанец

Модератора тури един катанец

May the BMW force be with you!
8 мнения
• Страница 1 от 1