Въпросче относно копчето за халогените

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 17 Апр 2008, 1:17

DirtySouth написа:Може би имаш ппредвид баластите но и те не са по-евтини от крушките така че :mhihi:
Не, не самите баласти,а имам някаква малка джаджа ( поне аз явно ) там при крушката към която са вързани 2 кабелчета... и е малко такова ено на реле бие ... дано е предпазителче,че в него ми е надеждата :mhihi: като не .. крушка и до там :roll: :evil:

От предпазителя е било ... сега всичко е наред huh ... :P

Потребител
Аватар

Мнение от andro78 » 06 Ное 2008, 19:50

отдавна не бях пускал халогените един ден реших да ги пробвам но не светнаха проверих бушоните здрави са релето е 47 също направи ми впечатление че на таблото сащо не свети индикатора за пуснати халогени

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 28 Дек 2008, 13:18

Момчета здравейте и весели празници. Имам едно запитване относно това прословуто копче :) Като го натисна светва индикатора и се пускат халогените , но не винаги ... дори след 2-3-4 пъти поредно натискане светват изгасват светват изгасват също така и индикатора на таблото ,а понякога дори ми запалва само едния халоген ( шофьорския ) но като ги спра и ги пусна пак си тръгват и двата ? Някаква идея дали не е от копчето това нещо !? (халогените са ксенон) , благодаря за информацията. Каква е възможността копчето да неправи добре контакт ... че аз често го ползвам ( спри-пусни спри-пусни ) :D

Предишна

Назад към E36