загуба на мощност на 325 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
r01dS написа:аз не отричам че двигателя има голям запас и подлежи на корекция....само оспорвам тия над 200 коня.колега vld какво имаш предвид под "чип".понеже аз мисля че "чип" и "баране на турбото и помпата" си е една и съща операция....ама може пък и да не е,така че поясни моля те
Под "чип" разбери платка от 8 или 16 бита която седи в компа на колата ти (като отвориш предния капак най-горе в ляво има едно гумено уплатнение, зад него).
Тои се препрограмира с нов софт и колата губи турбо дупката.
И слагането на хубав филтър довежда 180-190кс.
А "баране на..." ГНП (горивна нафтова помпа) е разместване на плочката с няколко мм. към купето или към фаровете в зависимост искаш ли колата да стане самолет или да стане (318тдс) ако разбираш метафората.
А за турбината ако не си маняк няма смисал да се бара.
И накрая от 143кс. може да стане на 200+ пре спокойно .
Само преди всичко си смени водната помпа с не оригинална с железни перчици.
И ако оставяш колата да поработи след вяко натискане да си почине на празен ход няма да имаш проблеми с М51Б25 Двигателя

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
ГНП си мисля че е горивно нагнетателна помпа.после ми се струва че тази платка за която говориш променя параметрите на количеството гориво и въздух което се смесва,което само по себе си е барането на помпата и турбото,за което говориш на етап 2.така че както и да се мъча да те разбера не мога и тия 200+ коня продължавам да твърдя че са твоя несбъдната мечта
а и само така информативно да споделя като преместиш плочката и има повече кадеж не трябва ли и малко въздух да му пуснеш че да не само да черниш стоповете си 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2