ПОМОЩ!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
ПОМОЩ!
Става въпрос за 1.8 is. При работа на мотора на 1100-1200 оборота,малко над празния ход се чува металическо тракане по мои слух от ангренажа,когато даде6 или пуснеш газта спира.
Така като слушам ми се струва че е точно от ангренажа,но съответно докато не се отвори трудно да се каже,пък целия ангренажен комплект е 1300лв.
, така че може ли някои да даде КОМПЕТЕНТНО предположение или да каже маистор които да е навит да отвори и да погледнем без да се налага както ми казаха на едно место-"Поръчаи си ангренаж,отваряме сменяме всичко и караш"-Тва аз и дома мога да го направя?
Благодаря предварително![/img]
Така като слушам ми се струва че е точно от ангренажа,но съответно докато не се отвори трудно да се каже,пък целия ангренажен комплект е 1300лв.

Благодаря предварително![/img]
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Че е разтегната верига съм 99% сигурен! Но че струва 1300 лв. някой добре иска да те изработи. И всички обтегачи, плъзгачи и веригата да купиш пак са към 800лв. оригинални от Вари (проверявал съм го). Обаче спокойно можеш да си смениш само веригата, т.нар. плъзгач "банан" и хидравличния обтегач, който е основния коректор на хода на веригата. Това са към 300-350лв. (грубо). Ако не даваш пари за майстор си ок, иначе още 50-100 лв. Ако искаш мога да те заведа при човек, който ще го отвори да погледне, а след това да си купиш частите. Моята я смени той, а диагностиката "на ухо" му е доста точна 

Never mistake motion for action...
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Lion 10Х колега,за сега намерих и аз едно мнение още и маи ще покарам още малко така щото се чува малко,а ми споделиха че при много износена ще го чувам и при свободен ход и то доста.
Моля модераторите да закл. темата за да не занимаваме повече читателите с този въпрос
Моля модераторите да закл. темата за да не занимаваме повече читателите с този въпрос
4 мнения
• Страница 1 от 1