Климатроника???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bojidar lukanov
- Потребител
-
Климатроника???
Колеги ,откакто съм си купил колата не съм имал възможността да видя как работи климатика ми ,защото е без ремък и няма фреон.Сега като ни налегна студа ,започнах да обмислям да си го оправям ,тъй като парното ми загрява страшно мъчно и направо зъзна от студ.Въпроса ми е дали има смисъл т.е. дали ще духа топло изобщо и дали ще е по-бързо от загряването на парното?Всъщност това което имам аз е на снимката http://picbg.net/img.php?file=7c69a4276aae2a2f.JPG ми е интересно климатик ли е или климатроник и дали ще ми оправдае разходите по ремонтите.За през лятото със сигурност ще е полезно
Мерси и Весели Празници на всички
[/img]

Мерси и Весели Празници на всички

BMW...BMW...BMW - Какво друго му трябва на човек...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
щом парното ти загрява мъчно както каза ти виж 1-во термостата после мисли за климатроника, ако парното работи добре е напълно достатъчно климатика го ползвай лятно време

- bojidar lukanov
- Потребител
-
Прав си ,ще го погледна ,ама все пак климатика ще ми свърши ли работа зимата????Между другото ,възможно ли е да загрява толкова бавно от това че сипвам само концентрат антифриз???
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Климатроник, климатик - все тая: Нищо общо нямат с топлото. За него се грижи топлината на двигателя. Така нареченото парно. И както каза колегата Kambe термостата е виновен за грижите ти. Но климатика не мисли че не ти трябва през зимата и няма да го оправяш. По книга си пише че е добре да се припалва поне един път седмично иначе лятото ще е мазало и тогава ремонта ще ти е по-скъп. Но ако не е работил отдавна не хвърляй пари за него точно сега: празници са
Весели Празници!

Весели Празници!
- bojidar lukanov
- Потребител
-
Мерси много
със сигурност ще го проверя термостата:))) Весели Празници 

6 мнения
• Страница 1 от 1