Въпрос за монтаж на подлакътник?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Въпрос за монтаж на подлакътник?

Мнение от indianeca » 24 Дек 2008, 19:36

Фабрично нямам подлакътник, но ми се иска да си сложа. Та въпроса ми е може ли само и единствено да се монтира самия подлакътник?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 24 Дек 2008, 19:38

монтира се заедно с барчето. хубаво е да си намериш и болтовете с втулките за фиксация. всичко останало си го имаш, леко се прокъсва мокета, вадиш тапите и ще видиш отворите за болтовете ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 24 Дек 2008, 20:02

Можеш и неоригинален да сложиш от онези за 25 лева. Взех най-обикновен и едно, че много пасна с интериора, второ, че лесно се монтира(с малко преправка на стойките де - един чук и един пън и си готов :lol: ) ;) .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 24 Дек 2008, 20:05

Kaloyan78 написа:Можеш и неоригинален да сложиш от онези за 25 лева. Взех най-обикновен и едно, че много пасна с интериора, второ, че лесно се монтира(с малко преправка на стойките де - един чук и един пън и си готов :lol: ) ;) .

колега качи една две снимчици да го видиме
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 24 Дек 2008, 20:19

Тези от 25 лв. имах в старата си кола и издържа точно 1 седмица при един по остър завои се подпрях малко по-силно и то стана на парчета :mhihi: сега съм с оригинален и си е друга работа :D
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kobrata_3 » 24 Дек 2008, 20:27

абе пи4ове не карате голфове да слагате тиа селски подлакатници от 25лв :mhihi: елементарно се слага оригинален ама трябва да си вземеш вси4ко кум него бар4ето и фиксатора и става супер и е доста удобно :mhihi: аз си монтирах на моито уригинално лесно е ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 24 Дек 2008, 20:34

kobrata_3 написа:абе пи4ове не карате голфове да слагате тиа селски подлакатници от 25лв :mhihi: елементарно се слага оригинален ама трябва да си вземеш вси4ко кум него бар4ето и фиксатора и става супер и е доста удобно :mhihi: аз си монтирах на моито уригинално лесно е ;)
Ем те "много лесно" се намират оригиналните ;) . А и не знам какво не им харесвате на тези от 25 лева - аз от моя съм доста доволен. Една година вече го имам и никакви ядове с него, а съм човек 100 кила :) . А и има място, където да си слагам нещата(което ми е супер полезно).

Kambe написа:
Kaloyan78 написа:Можеш и неоригинален да сложиш от онези за 25 лева. Взех най-обикновен и едно, че много пасна с интериора, второ, че лесно се монтира(с малко преправка на стойките де - един чук и един пън и си готов :lol: ) ;) .

колега качи една две снимчици да го видиме

Нямаш проблем - само да намеря и ще кача, защото колата не е в гаража пред блока(държа я в друг) и сега няма да мога да го снимам, но ако намеря снимка давам :) .

EDIT: Ц! Нямам :( . Нищо, другиден ми напомни и ще снимам ;) .

Назад към E36