320и 94г трудно пали---след 2500оборота прекъсва????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
320и 94г трудно пали---след 2500оборота прекъсва????
Колеги това не ми е 1вата тема свързана с това БМВ,вече незнам какво да го права 3сервиза е минало и никакъв резултат.На диагностиката 1вата-показа че е от ваноса.Но реших да го закаръм на още една в друк сервиз там пък не даде ванос а датчик на коляновия ВАЛ,смениха го него зех си колата--няма разлика,върнах им я смениха датчика и за топло-студено палене,зимам си я и пак нищо,пак им я върнах викат слаба споика в компютъра.Сложиха ми друк компютър от ударена 320ка ванос но на сутринта пак същото колата пали трудно играят и между 500 и 1000 оборотите гасне пак пала пак гасне и така 4,5 пъти,след като вече е задържала нормални обороти 600-700,тръгвам и докато не мине синьото на водата колата не може да се форсира на 2500 оборота почва да прекъсва,се едно и спира бензина ако си в движение ако си на едно място само се чува как мотора прекъсва.Това го прави само сутрин като е студено,цяло лято не съм имал проблеми миналата зима също имах но лятот сичко беше на ред.Някъкви предложения да има някой ??????
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
BMW
имах същия проблем и се оказа дюза.сипах добавка за прочистване на горивната с-ма и 100 октанов от екото за 50лв. и сега почти е готово.пробваи или ходи да ти почистят дюзите.надявам се да съм ти бил полезен 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
- ivailo
- младши ентусиаст
-
не съм гледал колега след малко ще го вида,но ако е от него няма да го прави само на студено според мен,а постоянно?А за дюзите ще кажа днес на майстора като го оставям.
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- ivailo
- младши ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1