Изгоря ми едно от четирите ангелски очички :( хелппп
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Изгоря ми едно от четирите ангелски очички :( хелппп
Незнам дали е изгоряло но гасне от време на време... фаровете са ми фабрични , не са правени с диоди. Кой може да ми помогне да ми го оправи , ще си платя ?? насочете ме ?
Снимки на фаровете имам в галерията !
Снимки на фаровете имам в галерията !
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Бате мисля си че си заминава ринга, по добре си купи един нов и си готов. Мисля че има колеги които продават по еденично и не е скъпо...
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Здравей.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86277
Гарантирам че момчето ще ти свьрши работа.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86277
Гарантирам че момчето ще ти свьрши работа.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тва май е InPro... изгоряла ти е крушка... отиваш в Auto+ и си взимаш H6W крушка... по 6-7лв са.... и я сменяш... отваряш фара отпред, развърташ фасонката и сменяш крушката... ако си киселяк мое да си вземеш H6W Cool Blue
Те ще светят мааалко по-бяло 

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Ако е Ин-про фара, колегата Mollov e написъл как се сменя крушката, само да споделя че трябва да се свали целия фар от колата - това мисля че е най-големия минус на Ин-про фаровете, но пък седят като отляти на е36.
Крушката е от порядъка на 5-9 лв. Но сега не се сещам дали бяха със асиметрични пъпки, но ако неги уцелиш хващаш крушката и една пъпка е изтъркваш със пила ако нямаш пила, почваш лекичко върху бордюра и си ти
Ако имаш плафон със лупички за четене там крушките са идентични със тези от ринга.
Крушката е от порядъка на 5-9 лв. Но сега не се сещам дали бяха със асиметрични пъпки, но ако неги уцелиш хващаш крушката и една пъпка е изтъркваш със пила ако нямаш пила, почваш лекичко върху бордюра и си ти

Ако имаш плафон със лупички за четене там крушките са идентични със тези от ринга.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:Тва май е InPro... изгоряла ти е крушка... отиваш в Auto+ и си взимаш H6W крушка... по 6-7лв са.... и я сменяш... отваряш фара отпред, развърташ фасонката и сменяш крушката... ако си киселяк мое да си вземеш H6W Cool BlueТе ще светят мааалко по-бяло
Отворих капачето и има само жици не намерих мястото където стой крушката. Иначе такива крушки продават и при нас на хелла така че крушка имам ама като не знам къде да я бодна ..

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ако е InPro сваляш фара, махаш предния капак (със стъклото) и в горната част на ринга има фасунга където влизат кабелчетата и с половин оборот на дясно се вади крушката. Крушките ги има почти на всякъде (обикновенните) аз си купих на OSRAM бели и ми излязоха 4бр 50лв. Успех.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Веселин|Василев написа:Ако е InPro сваляш фара, махаш предния капак (със стъклото) и в горната част на ринга има фасунга където влизат кабелчетата и с половин оборот на дясно се вади крушката. Крушките ги има почти на всякъде (обикновенните) аз си купих на OSRAM бели и ми излязоха 4бр 50лв. Успех.
а стъклото със силикон ли е хванато за фара ?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Не то се държи на предния капак на фара който е на щипки към основната кутия както повечето фарове, но трябва да го свалиш задължително.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Mollov
- Мародератор
-
ceno83 написа:а стъклото със силикон ли е хванато за фара ?
Абе човеко.... сваляш фара и после махаш четирите ламаринки, които държат предната и задната част на фара... после откопчаваш "ушите" от двете страни и предното стъло заедно със пластмасата му се откачат... и вече така ще видиш кабелите на ринговете и как отиват към горната част на ринга... там са ти местата за захващане на крушката... отвърташ, сваляш старата и завиваш новата като гледаш да не я пипаш по стъклената част...
Идея е да се сложат OSRAM Cool Blue, ма като ти е изгоряла само една крушка.... дали ще са 7лв или 50лв - не е малка разликата

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Mollov написа:ceno83 написа:а стъклото със силикон ли е хванато за фара ?
Идея е да се сложат OSRAM Cool Blue, ма като ти е изгоряла само една крушка.... дали ще са 7лв или 50лв - не е малка разликата
На мен ми бяха заминали 3 и затова си ги купих всичките, но ако е за 1 крушка няма смисъл.
- Mollov
- Мародератор
-
Егати... три на куп? На мен първо ми изгоря едната на левият "дълъг", после след месец на десния... те горят първи, че светят най-много (и когато караш на "очи", и когато си на къси) 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
А сега проблема при мен е че имам една Камей вежда над фаровете и се оказа че е залепена за тях
Ще прецакам нещо ако тръгна да разглобявам 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
С повече желание се сваля фара и на място...въпрос на желание е,повярвай ми
махаш ламарините отгоре,махаш мигача,бъркаш под фара и махаш долните ламарини,откачаш ВНИМАТЕЛНО(че се чупят) ушите на фара,които са от към мигача и действаш

махаш ламарините отгоре,махаш мигача,бъркаш под фара и махаш долните ламарини,откачаш ВНИМАТЕЛНО(че се чупят) ушите на фара,които са от към мигача и действаш

14 мнения
• Страница 1 от 1