проблем с таблото на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
ivan_316i написа:преди да си свалиш таблото свали клемите на акомулатора да се неполчи грешка на air bega

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Да попитам и аз мога ли да си смена замо дисплея за зиминатите километри, че ми гасне на половина и ту бачка ту не? Колкото хора съм питал всички казват ново табли 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Жоро 320и написа:Да попитам и аз мога ли да си смена замо дисплея за зиминатите километри, че ми гасне на половина и ту бачка ту не? Колкото хора съм питал всички казват ново табли
Който търси - намира.... -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=53641

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Mollov написа:Жоро 320и написа:Да попитам и аз мога ли да си смена замо дисплея за зиминатите километри, че ми гасне на половина и ту бачка ту не? Колкото хора съм питал всички казват ново табли
Който търси - намира.... -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=53641![]()
Благодарско ще ко пробвам па кво стане

delio написа:и аз имам проблем с таблото понякога остава да свети след като съм извадил ключа и съм изгасил фароветенякой знае ли от кво може да е и как да го оправя
благодаря предварително
Гасиш фаровете, махаш ключа, а таблото не гасне... Един приятел имаше такъв проблем... Оказаха се кабелите в багажника, бяха се оголили и дали на късо. Беше изгорял бушон номер 37 (или 33 не помня точно, съжалявам). Само помня че бушона беше за задни светлини. Доста странно ми се стори това явление, явно това е начина колата да ти съобщи, че не ти свети даден стоп (когато нямаш борд комп). Така си го обяснявам аз. Кабелите са тези, които влизат в багажника, не е сложно да си ги изолираш/свържеш.
14 мнения
• Страница 1 от 1