Нов съфорумец със стара Е36 :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Това е точният цвят! Айде честито и от мен и мн без аварийни! 

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- pandev22
- младши ентусиаст
-
4естито колега,само нафта да наливаш.аз съм с м51 и мога да ти кажа ,4е е направен само за газене.другата кола я троших 3 пъти със същия стил на каране,а тука само масло сменям 

- bobbyblabby
- кандидат ентусиаст
-
Честита нова придобивка колега!
определено ТД е по-добър двигател от ТДС. БМВ нещо ми се струва, че с ТДС-а си не могат да се похвалят...Sashooo написа:Честито колега,невероятен двигател.Определено е по издръжлив от ТДС-четата.Желая дълга и безаварийна експлоатация на тая М51
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
bobbyblabby написа:Честита нова придобивка колега!определено ТД е по-добър двигател от ТДС. БМВ нещо ми се струва, че с ТДС-а си не могат да се похвалят...Sashooo написа:Честито колега,невероятен двигател.Определено е по издръжлив от ТДС-четата.Желая дълга и безаварийна експлоатация на тая М51
Честито на колегата. Нека обърне внимание на помпата и термостата наистина. А ТДС-а си е много хубав двигател ами юзерите му са калпави и въпреки това моторчето държи

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bobbyblabby написа:определено ТД е по-добър двигател от ТДС. БМВ нещо ми се струва, че с ТДС-а си не могат да се похвалят...
Ти нали отчиташ факта, че и двата варианта са с М51D25 мотора....? Само че при tdS-а имаш и intercooler... та не знам как TD-то ще излезне по-издръжливият и по-добрият, поне на това основание заявено

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Mollov написа:bobbyblabby написа:определено ТД е по-добър двигател от ТДС. БМВ нещо ми се струва, че с ТДС-а си не могат да се похвалят...
Ти нали отчиташ факта, че и двата варианта са с М51D25 мотора....? Само че при tdS-а имаш и intercooler... та не знам как TD-то ще излезне по-издръжливият и по-добрият, поне на това основание заявено
Браво колега кажи им го...

Честито за баварията да си я караш със кеф,но вече е време от Slow да се прекръстиш на Fast не мислиш ли

Поздрави!
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
arr0gance написа:Mollov написа:bobbyblabby написа:определено ТД е по-добър двигател от ТДС. БМВ нещо ми се струва, че с ТДС-а си не могат да се похвалят...
Браво колега кажи им го...![]()
Честито за баварията да си я караш със кеф,но вече е време от Slow да се прекръстиш на Fast не мислиш ли![]()
![]()
Поздрави!
Ха ха - благодаря за поздравленията, но няма да се прекръствам. Ника е за заблуда на врага

Пък и с тая дизеларка не мога да съм много fast (а и не ми е основната кола)

Предполагам, че колегата има впредвид, че TD е по-малко 'натовареният' двигател, защото при една и съща конструкция, ТД е с 30-тина коня по-малко, затова теоретично би трябвало да има по-малко проблеми от Tds...
Но при мен не това бе определящо за избора, а че бе единствената кола със сравнително добре работещ двигател

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3