Шум (в) двигателя..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
Шум (в) двигателя..
Добър вечер колеги,преди малко се прибирам, и пред блока докато паркирах колата,изведнъж от пред се чу някакъв странен шум в ниските обороти докато превключвах на задна! стори ми се странно и спрях колата ,оставих я на празен ход и отворих капака,за съжаление можех да си светна само с телефон.Първите няколко секунди докато чаках......нищо и след малко пак тракащия шум....не можах да разбера от двигателя ли идва или някаде от перката,чува се едно бързо и равномерно..та-та-та-тапосле пак намалява и така,в обороти обаче изчезва съвсем,въпроса ми е???? верига? възмижно ли е? или повдигачи?? поне да ме опътите какво може да очаквам? абсолутно непознат ми е този звук,все едно че перката опира в ....пластмаса докато върти....мотора е м43,компакт. благодаря предварително... 

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
имах такъв промлем нз дали е същото оказа се водна помпа и место чугунено моите беше с пласмасово .... и ако не я бях видял и сменил можеше голям проблем да напраи ......
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
колега поогледаи на светло да нямаш нещо в близост до перката да ти закача от време на време и да те шашка....,аз имах една миша опашка която си стърчеше от едни кабели и маркучи и по някакво стечение на обстоятелствата беше приближила перката и опираше в нея ...огледаи добре около перката може да е нещо което при по неравен път или някакъв тръс на колата да ти опира...късмет 

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
благодаря колеги,ще видя утре какво ще е положението. RIDDICK днес се загледах точно около перката....нищо,единствено има някакъв малък луфт тя като я придърпвам,иначе около нея- нищо в което да опира но.....знае ли се,ако пак се чуе,в сервиз 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
да не би да ти трака лагера на първичния вал на скоростната кутия?като го чуеш пак натисни съединитела,ако е лагера ще спре.Дано да е тои ,че верига е кофти.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
petio_bmw 318is написа:да не би да ти трака лагера на първичния вал на скоростната кутия?като го чуеш пак натисни съединитела,ако е лагера ще спре.Дано да е тои ,че верига е кофти.
И аз това си помислих да е . Ако спира като натиснеш съединителя петьо - прав
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
мога да препоръчам нещо, но не е сигурно да е от него, то всъщност е и малко вероятно,...
аз имах следния проблем, от време на време се чуваше от някъде при двигателя едни цък цък цък цък,... спира си и си почва когато му е кеф,... колата взе и да понахарчва повече от колкото трябва....
Един познат ми каза, че може да е от запушени дюзи и затова да харчи и заради неправилната им работа да се чува това цъкане....
Купувам Редекс от лукойл 250мл - 8.30лв
сипвам около 60мл... веднага след това 20лв бензин 95
продължи да цъка още 2 дни,... и след това не само, че спря това цъкане но и разхода падна...
(на редекс-а каквото пише като дозиране - смело сипвай двойно)
аз имах следния проблем, от време на време се чуваше от някъде при двигателя едни цък цък цък цък,... спира си и си почва когато му е кеф,... колата взе и да понахарчва повече от колкото трябва....
Един познат ми каза, че може да е от запушени дюзи и затова да харчи и заради неправилната им работа да се чува това цъкане....
Купувам Редекс от лукойл 250мл - 8.30лв
сипвам около 60мл... веднага след това 20лв бензин 95
продължи да цъка още 2 дни,... и след това не само, че спря това цъкане но и разхода падна...
(на редекс-а каквото пише като дозиране - смело сипвай двойно)
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
11 мнения
• Страница 1 от 1