клакво масло да сложа?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vgeirgiev написа:Ясно е, че кастрол е най-добре. Но ако все пак не искаш да влизаш н преразход ти препоръчвам мобил от Метро. Аз лично карам със синтетика 5W40 но има и подходящо 10w40 за бензинови двигатели около 60 лв. 5 литра
С един корщум два заека

И двете които си изброил са силно непрепорачителни,въз основа на масово залятия пазар с ментета

Мобила е такава боза ,че при мен изкара около 5000км. и го изхвърлих.
На перфектен мотор без хлабини и при положение ,че с други масла дава разходо около 0.5-1л. на 10000км. с мотула за 5000 долях над литър и съответно ми свърши резервата ,вместо да купувам същото направо го смених

- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
Верно темата е най-разискваната тук и мисля,че трябва да се направи така,че преди да се пише нова тема отгоре с големи букви да е написано, за всичко друго ,но не и за маслото да се пишат теми
Все пак моят отговор е Liqui Moly и Motul ,като марки 

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
аз съм с бмв масло , поръчано от вари2000 , към 1500км съм минал , няма да казвам каква водица е , много скоро следва смяна
BMW 318is
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Eто и моето мнение,което не е кой знае колко обективно,защото не съм карал с други масла освен с МОТУЛ 6100 10W40 поради факта че колата я имам от половин година.С мотула съм навъртял вече 6000 км и смея да твърдя,че не е добре за лятото.Изглежда високата температура през лятото му ебава мамата,защото доста се налгаше да доливам.За 5 хил км съм налял близо 2 литра а сега през зимата за 1000 км не съм налял и грам.Явно жегата му идва в повече на това "СУПЕР" Масло.Не мсиля че ако не е читав моторя ще има разлика в разхода на масло през лято или зима.А карането ми не е като за пазар.
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)
Аз съм за AGIP и по конкретно Agip Formula 15w-40. Много съм доволен от Agip за мен то си остава най-доброто масло.....
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
колега слагаи М10Д и караи на воля с това малко можеш да караш 20000км без да го сменяш 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2