Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- spiritbmw2
- Потребител
-
Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен.
Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен. Със каква боя и колко пари . Благодаря ви предварително.
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Re: Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във чере
аз мисля че може само дасе претапицира 

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
spiritbmw2 написа:Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен. Със каква боя и колко пари . Благодаря ви предварително.
Хората сумати пари дават за такъв салон ти искаш да го праиш черен, жалко че не съм с кожа щяхме да ги сменим.
иначе по темата ако го ВАПЦАШ ше се изтрие с времето и ше стане мн гадно и тва ше цапа според мен ако някой пък е пробвал и става номера да ти даде друг съвет

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Не знам какво имаш против цвета на кожата, може би защото е малко позахабена, но ти си знаеш...
Но ако ще я боядисваш все пак не вярвам да успееш на място, защото боите които се предлагат за кожени изделия миришат и се изтриват с времето. Ако искаш да стане качествено, ще трябва да я свалиш, да я занесеш кадето багрят кожи (завод за кожени издлия, например) и там по технология да ти я направят черна. Но моя съвет е или си я оставяй така или направо я сменяй ако те дразни
Но ако ще я боядисваш все пак не вярвам да успееш на място, защото боите които се предлагат за кожени изделия миришат и се изтриват с времето. Ако искаш да стане качествено, ще трябва да я свалиш, да я занесеш кадето багрят кожи (завод за кожени издлия, например) и там по технология да ти я направят черна. Но моя съвет е или си я оставяй така или направо я сменяй ако те дразни
- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
spiritbmw2 написа:Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен. Със каква боя и колко пари . Благодаря ви предварително.
Че може е ясно въросът е колко траино ще бъде
отиваш и си купуваш боя за кожа след това почистваш салона добре с ще те излъжа но мисля че корселин беше най добре попитаи там от кадето си купиш боята за някакъв препарат за почистване и с една гъбичка внимателно без много усилие почистваш целият салон след това по същият начин процедираш и с боята и чакаш да исъхне и да видиш резултата с един приател по този метод боядисахме неговят салон но в същият цвят тоест бяло бежаво некав мелез беше и изглежда като нов поне за сега вече мина половин година и не се е изтъркала боята и не боядисва дрехите.
аз лично ако бях на тове място и причината за боядисването беше захабен сало щях да го мина същият цвят но ти си знаеш най добре
аиде поздрави и успех
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Може колега, ама след време ще стане ма петна, по-точно ще се изтрие на места, особенно на седалките, които се ползват най-често.
Преди около 2-3 наравих една такава интервенция с коженото яке на жената, хем във фирма дето се занимава само с това го занесохме и пак след месец - два вече се беше поизтъркало на места.
Това мога да споделя, ти сам си решаваш.
Преди около 2-3 наравих една такава интервенция с коженото яке на жената, хем във фирма дето се занимава само с това го занесохме и пак след месец - два вече се беше поизтъркало на места.
Това мога да споделя, ти сам си решаваш.
Специално за мен по хубав цвят от бежовия за кожен салон незная дали има,но решението си е твое се пак.Пребоядисване не Ти препоръчвам ,ако искаш друг цвят Ти трябва претапициране.Незная дали и на вратите няма да се наложи да смениш цвета
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

Абе бежово трудно се вкарва в е36 и да стои добре, но това е въпрос на вкус.
Към автора на темата: колега отиди при някой наистина добър тапицер, той ще ти каже с какво се боядисва. Не купувай просто "боя за кожа" щото има хиляда вида, марки и т.н. и доколкото поне аз имам опит не най-скъпите са най-добрите.
Когато аз щях да правя подобно нещо ми препоръчваха някаква турска боя, много евтина (забравих как се казва, имаше някво мн мангалско име) и казваха че хората така го правели и само тази боя не се прецаквала с времето и можело да се ползва за седалки, но колко е вярно и колко хубаво става наистина не мога да ти кажа със сигурност и затова ти казвам иди питай някой дърт тапицер.
http://audibg.com/index.php?s=619d559a3 ... ntry361619
Тук пише за тази боя, която споменавам по-горе. ЧЕРНИЛКА ЗА КОЖА се казвала.
Към автора на темата: колега отиди при някой наистина добър тапицер, той ще ти каже с какво се боядисва. Не купувай просто "боя за кожа" щото има хиляда вида, марки и т.н. и доколкото поне аз имам опит не най-скъпите са най-добрите.
Когато аз щях да правя подобно нещо ми препоръчваха някаква турска боя, много евтина (забравих как се казва, имаше някво мн мангалско име) и казваха че хората така го правели и само тази боя не се прецаквала с времето и можело да се ползва за седалки, но колко е вярно и колко хубаво става наистина не мога да ти кажа със сигурност и затова ти казвам иди питай някой дърт тапицер.
http://audibg.com/index.php?s=619d559a3 ... ntry361619
Тук пише за тази боя, която споменавам по-горе. ЧЕРНИЛКА ЗА КОЖА се казвала.
9 мнения
• Страница 1 от 1