Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен.

Мнение от spiritbmw2 » 14 Дек 2008, 17:37

Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен. Със каква боя и колко пари . Благодаря ви предварително.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във чере

Мнение от bojanov-is » 14 Дек 2008, 17:54

аз мисля че може само дасе претапицира ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 14 Дек 2008, 18:10

spiritbmw2 написа:Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен. Със каква боя и колко пари . Благодаря ви предварително.

Хората сумати пари дават за такъв салон ти искаш да го праиш черен, жалко че не съм с кожа щяхме да ги сменим.
иначе по темата ако го ВАПЦАШ ше се изтрие с времето и ше стане мн гадно и тва ше цапа според мен ако някой пък е пробвал и става номера да ти даде друг съвет :)

Потребител
Аватар

Мнение от spiritbmw2 » 14 Дек 2008, 19:27

:roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 14 Дек 2008, 19:30

Не знам какво имаш против цвета на кожата, може би защото е малко позахабена, но ти си знаеш...
Но ако ще я боядисваш все пак не вярвам да успееш на място, защото боите които се предлагат за кожени изделия миришат и се изтриват с времето. Ако искаш да стане качествено, ще трябва да я свалиш, да я занесеш кадето багрят кожи (завод за кожени издлия, например) и там по технология да ти я направят черна. Но моя съвет е или си я оставяй така или направо я сменяй ако те дразни
Има много коли и ....BMW
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е61 525i 2004

Мнение от King^of^Darknes » 14 Дек 2008, 20:32

spiritbmw2 написа:Дали може да пребаядиша бежово-жълт кожен салон във черен. Със каква боя и колко пари . Благодаря ви предварително.

Че може е ясно въросът е колко траино ще бъде
отиваш и си купуваш боя за кожа след това почистваш салона добре с ще те излъжа но мисля че корселин беше най добре попитаи там от кадето си купиш боята за някакъв препарат за почистване и с една гъбичка внимателно без много усилие почистваш целият салон след това по същият начин процедираш и с боята и чакаш да исъхне и да видиш резултата с един приател по този метод боядисахме неговят салон но в същият цвят тоест бяло бежаво некав мелез беше и изглежда като нов поне за сега вече мина половин година и не се е изтъркала боята и не боядисва дрехите.

аз лично ако бях на тове място и причината за боядисването беше захабен сало щях да го мина същият цвят но ти си знаеш най добре
аиде поздрави и успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 15 Дек 2008, 0:32

Може колега, ама след време ще стане ма петна, по-точно ще се изтрие на места, особенно на седалките, които се ползват най-често.

Преди около 2-3 наравих една такава интервенция с коженото яке на жената, хем във фирма дето се занимава само с това го занесохме и пак след месец - два вече се беше поизтъркало на места.

Това мога да споделя, ти сам си решаваш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 15 Дек 2008, 0:50

Специално за мен по хубав цвят от бежовия за кожен салон незная дали има,но решението си е твое се пак.Пребоядисване не Ти препоръчвам ,ако искаш друг цвят Ти трябва претапициране.Незная дали и на вратите няма да се наложи да смениш цвета
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 15 Дек 2008, 1:07

Абе бежово трудно се вкарва в е36 и да стои добре, но това е въпрос на вкус.
Към автора на темата: колега отиди при някой наистина добър тапицер, той ще ти каже с какво се боядисва. Не купувай просто "боя за кожа" щото има хиляда вида, марки и т.н. и доколкото поне аз имам опит не най-скъпите са най-добрите.
Когато аз щях да правя подобно нещо ми препоръчваха някаква турска боя, много евтина (забравих как се казва, имаше някво мн мангалско име) и казваха че хората така го правели и само тази боя не се прецаквала с времето и можело да се ползва за седалки, но колко е вярно и колко хубаво става наистина не мога да ти кажа със сигурност и затова ти казвам иди питай някой дърт тапицер.

http://audibg.com/index.php?s=619d559a3 ... ntry361619
Тук пише за тази боя, която споменавам по-горе. ЧЕРНИЛКА ЗА КОЖА се казвала.

Назад към E36