До кога с неясните заглавия на темите !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
До кога с неясните заглавия на темите !!!
Първо искам да кажа ако модераторите решат да изтрият темата
До кога колеги ще има теми от рода на "Проблем!!!" без да е оточнено какъв е ПРОБЛЕМА по този начин се обесмисля търсачката хаиде да влезем в правият път малко и да си озаглавяваме темите както трябва за да можем по ефективно да ползваме форума
Не знам какъв е бил преди защото съм млад потребител купих си първото бмв веднага след като взех книжка но не съм ползвал форума
та идеята ми е следната да си озаглавяваме темите с името на часта която е повредена или с какво е свързан проблема за да можем да ползваме търсачката и тя да дава резултати и по този начин да спрем излишните теми които предполагам втръснаха на всички не претендирам че съм разбирач но за това съм в форума с цел да се науча да решавам проблемите си по колата ако е възможно без механици пък и ми доставя удоволствие
Аиде поздрави на всички
До кога колеги ще има теми от рода на "Проблем!!!" без да е оточнено какъв е ПРОБЛЕМА по този начин се обесмисля търсачката хаиде да влезем в правият път малко и да си озаглавяваме темите както трябва за да можем по ефективно да ползваме форума
Не знам какъв е бил преди защото съм млад потребител купих си първото бмв веднага след като взех книжка но не съм ползвал форума
та идеята ми е следната да си озаглавяваме темите с името на часта която е повредена или с какво е свързан проблема за да можем да ползваме търсачката и тя да дава резултати и по този начин да спрем излишните теми които предполагам втръснаха на всички не претендирам че съм разбирач но за това съм в форума с цел да се науча да решавам проблемите си по колата ако е възможно без механици пък и ми доставя удоволствие
Аиде поздрави на всички
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
И какво става, като не се спазват правилата - трябва да затваряме поголовно "малоумни теми" с неясно заглавие и проблем... ПРОБЛЕМА обаче е, че веднага се намират хора, който почват да се жалват за комунистическо прилагане на правилата и липса на толериране на новите потребители... които трябва да четат правилата, ма... просто не го правят... което никой не отчита...
- King^of^Darknes
- Потребител
-
miro20 написа:смени си заглавието на темата "помощ" или "имам проблем"
да видят хубаво ли е
иначе съм за, но това си го има в правилата - че не трябва така да се пише.
просто трябва да се спазват тези правила
Веднага идея и за това

разбира се това е малко не приложимо поради ред причини
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Тая тема е за тука -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=17

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

Според мен докато има хора, които да отговарят на неясно озаглавени и тъпо формулирани теми, ще има и келеши, които ще си пускат така темите. Ама докато отваряме най-много теми чието заглавие е "проблем!" ще имаме "проблем!" в подфорума. Но не, дори като направиш забележка на някой пуснал тема с подобно заглавие се намира някой селянин, който да ти каже "е че ти откога взе да раздаваш правосъдие, е*и си майката" и така... Такова е. Аз спрях да се дразня и си дадох сметка, че колкото по-евтина стане една кола, толкова по-масово явление става да я карат селяци, олигофрени, мизерници и т.н.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аве ти акъл даваш ,пък си сбъркал раздела!Няма управия поне докато е46 не стане по 5000 лв и масата не се помъкне към съседния раздел
!
!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- King^of^Darknes
- Потребител
-
dizle написа:Тая тема е за тука -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=17
Колега до някаде си прав че темата не е много на мястото си за това съм написал ако модераторите желаят да я изтрият съответно могат да я и преместят не съм искал да създавам повече работа на хората и без това си имат достатачно но аз мися че тук и е добре на темата защото засяга спициално Е36 защото ние имаме проблем за останалите под форуми не знам защото за момента посещавам само Е36 и тунинг но имаики в предвид положението тук трябва да се направи нещо всеки ден едни и същи теми ПОМОЩ, ПРОБЛЕМ, ПАРНО , МАСЛО, и да не изреждам повече все неща за които има изписани 2739872937529 еи толкова страници и теми.
аз осъзнавам че моита темичка сигорно с нищо няма да промени нещата но ми се иска да вярвам че ще се оправи този под форум защото по нагоре казах аз съм тук да науча нова за мен и полезна информация за иначе старите ни автомобили до сега съм научил доста благодарение на колегите надявам се за напред още повече
и още веднаж казвам ако на някои му пречи да я мести трие и квото си иска там аз съм длъжен да опитам и това си е........
извинявам се за правописа просто не ми се занимава да редактирам обеден съм че има доста разменени букви и без да го преглеждам
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
аз осъзнавам че моита темичка сигорно с нищо няма да промени нещата но ми се иска да вярвам че ще се оправи този под форум защото по нагоре казах аз съм тук да науча нова за мен и полезна информация за иначе старите ни автомобили до сега съм научил доста благодарение на колегите надявам се за напред още повече
Ако найстина го мислиш това отваряй търсачката и чети старите теми ще се изкефиш и ще няучиш много ,ако си мислиш че от тук нататък и за в бъдеще ще видиш смислена тема и ще научиш нещо полезно си в голяма грешка!Четене му е майката всичко вече е написано и то не веднъж!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Абсолютно съм съгласен с колегата че вече този подфорум е най-големия от всички (което може само да ни радва), но поне десет % от темите са"имам проблем. Дори днеска обяснявах на колегата с подобна тема как да и смени заглавието с ЛС за да не стоят така нещата и да се ориентираме по добре (още не съм погледнал каква я е свършил)
10 мнения
• Страница 1 от 1