без виско....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
без виско....
Здравейте колеги.Искам да попитам какво ще стане ако си махна виското?Колата е с климатроник..аз не рабирам мнного от тези неща но все пак..
Кое е по-хубаво от шведската тройка?БАВАРСКАТА тройка:)
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Те хората пари дават да им духа.....,а ти искаш да спре да ти духа

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
Re: без виско....
Ахил написа:Здравейте колеги.Искам да попитам какво ще стане ако си махна виското?Колата е с климатроник..аз не рабирам мнного от тези неща но все пак..
като махнеш виското трябва да караш само на климатик и да се надяваш да не прегрееш щото се пукат глваи издухват се гарнитури а бе много глеми ядове аз в момента карам с неработещо виско защото имам новото но не мога да го сменя защото болта хванал ражда и няма отвиване счупих 1000 отверки докато се мача да даржа контра
съвета ми е да го смениш при първа възможност за да си спокоен едно ново в бг мисля че върви около 150 лева плиус минус с гаичен клиуч 32 мисля беше и една отверка и го сменяш сам за 20 минути ако нямаш моя проблем а бе виж в тарсачката има 10945340 теми изписани за виско
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Това с махането на вското ми хареса, махай и после разправай какъв е ефекта, ще е интересно да се разбере. Аз на мойта не мога да го видя тоя ефект, щото няма да и го махна 

- lambi4a
- Потребител
-
- Кара: BMW 318I E36 BMW 318IS E30
здравеите колеги, аз свалих виското щот лагера му блокира и не загрява в градсни условия но да не забравим че е зима, вдигнат ли се температурите слагаите виско и не забравяите че е с обратна резба
lambicar
lambi4a написа:здравеите колеги, аз свалих виското щот лагера му блокира и не загрява в градсни условия но да не забравим че е зима, вдигнат ли се температурите слагаите виско и не забравяите че е с о
братна резба
и аз съм без виско нямам проблеми сложил съм си електрона перка но не съм и вързал още жиците апак и щом имаш клима втората терка се включва нема ядове за зимата
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
sabi1984 написа:ми махни го и сподели какъв е ефекта ще е любопитно на всички да научат нещо ново

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: без виско....
King^of^Darknes написа:Ахил написа:Здравейте колеги.Искам да попитам какво ще стане ако си махна виското?Колата е с климатроник..аз не рабирам мнного от тези неща но все пак..
като махнеш виското трябва да караш само на климатик и да се надяваш да не прегрееш щото се пукат глваи издухват се гарнитури а бе много глеми ядове аз в момента карам с неработещо виско защото имам новото но не мога да го сменя защото болта хванал ражда и няма отвиване счупих 1000 отверки докато се мача да даржа контра
съвета ми е да го смениш при първа възможност за да си спокоен едно ново в бг мисля че върви около 150 лева плиус минус с гаичен клиуч 32 мисля беше и една отверка и го сменяш сам за 20 минути ако нямаш моя проблем а бе виж в тарсачката има 10945340 теми изписани за виско
прав си, само инструментите са ключ и чук

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
14 мнения
• Страница 1 от 1