Проблем със стартера
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- peshkata_a
- Потребител
-
Проблем със стартера
колега имам проблем със запалването когатодам на контакт всичко светва но не иска да запали чува се едно цък и край пали само с бутане
Ходих на един майстори и тои ми измери акумолатора но той си е наред алтернатора заревда и ми казаха, че е от стартера. В един сервиз ми искат само 70 лева за да видат какво му има, честно казано незнам какво да правя затова се обращам кам вас ако мове някои да ми даде савет или качествен сервиз кадето могат да ми свършат работа.Колата ми Е36 318 ис .
Пишете ми на ЛС
помогнете ми

Пишете ми на ЛС

помогнете ми

Последна промяна peshkata_a на 14 Дек 2008, 15:14, променена общо 1 път
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
1.Смени си заглавието на темата!
2.Кажи от каде си ,за да можем да те насочим към сервиз евентуално!
2.Кажи от каде си ,за да можем да те насочим към сервиз евентуално!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
и аз имах тъкъв проблем
стартер батенце!
стартер батенце!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
Re: помогнете ми
peshkata_a написа:колега имам проблем със запалването когатодам на контакт всичко светва но не иска да запали чува се едно цък и край пали само с бутанеХодих на един майстори и тои ми измери акумолатора но той си е наред алтернатора заревда и ми казаха, че е от стартера. В един сервиз ми искат само 70 лева за да видат какво му има, честно казано незнам какво да правя затова се обращам кам вас ако мове някои да ми даде савет или качествен сервиз кадето могат да ми свършат работа.Колата ми Е36 318 ис .
Пишете ми на ЛС
помогнете ми
аз с 320 ката имах същия проблем но се получи само веднъж и от опита които имах с колата на един приател та въпросният пич опита да направи дрифт на един кофти завои и се удари в бордюра и колата по същия начин свети всичко като завартиш се чуваше едно цък цък цък като че ли от таблото а не от кам мотора бутнахме и запали и аз моя проблем го реших по същият начин бутнах колата 2 метра вратнах клиуча и готово и от тогава никога повече не са го правили нито моята нито на приятелчето ми та идеята ми е ако ти го е направила веднъж няма какво да се притесняваш
колега
колега отиди при маистор на стартери,ежентуално е шалтер не е голяма цифра жсе пак втора ръка разбира се
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
10 мнения
• Страница 1 от 1