Обтегач на пистов ремък М44
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- markoff_sl
- кандидат ентусиаст
-
Обтегач на пистов ремък М44
Колеги, случи ми се нещо много неприятно... Вчера докато си карах ми се счупи ролката на обтегача и аз реших сам да си я сменя понеже не виждах нищо сложно в това. Купих си нова и преди да я сложа трябваше да сваля остатъците от старата. Проблемът е че разбрах че резбата на болта е обратна чак след като я преебах... всъщност болта си е здрав само че резбата на самия обтегач вече я няма и сега няма как да монтирам ролката. Имате ли някаква идея кво може да се направи или направо към магазина да тръгвам... 

Bързо Mощно Wечно
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
И стругар не помага, той ще промени разбата като застърже със струга. Щом не е заминал болта по-добре си вземи още една и тоя път я навий правилно
re
ами до колко разбрах си скапал резбата на вилката ,а не на болта .... пича ,вилката се сваля и на стругар да ти направи една шпика и нова резба ,и няма да бъдеш с болт ,а с гайка.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: re
krasi_bmw написа:ами до колко разбрах си скапал резбата на вилката ,а не на болта .... пича ,вилката се сваля и на стругар да ти направи една шпика и нова резба ,и няма да бъдеш с болт ,а с гайка.
Абсолютно съм съгласен

5 мнения
• Страница 1 от 1