Обтегач на пистов ремък М44

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Обтегач на пистов ремък М44

Мнение от markoff_sl » 12 Дек 2008, 19:46

Колеги, случи ми се нещо много неприятно... Вчера докато си карах ми се счупи ролката на обтегача и аз реших сам да си я сменя понеже не виждах нищо сложно в това. Купих си нова и преди да я сложа трябваше да сваля остатъците от старата. Проблемът е че разбрах че резбата на болта е обратна чак след като я преебах... всъщност болта си е здрав само че резбата на самия обтегач вече я няма и сега няма как да монтирам ролката. Имате ли някаква идея кво може да се направи или направо към магазина да тръгвам... :help:
Bързо Mощно Wечно

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

re

Мнение от krasi_bmw » 12 Дек 2008, 20:22

ами стругар му е майката........... :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 12 Дек 2008, 22:27

И стругар не помага, той ще промени разбата като застърже със струга. Щом не е заминал болта по-добре си вземи още една и тоя път я навий правилно
Има много коли и ....BMW
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

re

Мнение от krasi_bmw » 12 Дек 2008, 23:34

ами до колко разбрах си скапал резбата на вилката ,а не на болта .... пича ,вилката се сваля и на стругар да ти направи една шпика и нова резба ,и няма да бъдеш с болт ,а с гайка.

старши ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от metodi80 » 13 Дек 2008, 1:42

krasi_bmw написа:ами до колко разбрах си скапал резбата на вилката ,а не на болта .... пича ,вилката се сваля и на стругар да ти направи една шпика и нова резба ,и няма да бъдеш с болт ,а с гайка.

Абсолютно съм съгласен :yes: .... точно така направихме на колата на един приятел

Назад към E36