изчезна ми сервото

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

изчезна ми сервото

Мнение от oxam » 11 Дек 2008, 1:12

понеже з3ка-та е почти м3 е36....след цял ден дрифтене ми изчезна сервото и воланът е много тежък и едвам се върти. няма течове и казанчето е пълно, ремъкът върти помпата но никакъв ефект......дали е това което си мисля - серво помпата е казала довиждане или е рейката? помоооооощ
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 11 Дек 2008, 1:15

Хидравличната помпа е заминала а не рейката

Потребител
Аватар

Мнение от vwteam » 11 Дек 2008, 1:36

На мене ми се е късала оста на помпата-вътре от шлиците.Това става като прекара боклук странично на роторчето и то задира,защото хлабината там е много малка-от порядъка на 1-2 стотни.Много лесно ще разбереш дали е това-като дръпнеш шайбата на помпата напред,ако мръдне,значи оста е скъсана.Имам ос,ако си наблизо ще ти я подаря!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 11 Дек 2008, 14:37

vwteam написа:На мене ми се е късала оста на помпата-вътре от шлиците.Това става като прекара боклук странично на роторчето и то задира,защото хлабината там е много малка-от порядъка на 1-2 стотни.Много лесно ще разбереш дали е това-като дръпнеш шайбата на помпата напред,ако мръдне,значи оста е скъсана.Имам ос,ако си наблизо ще ти я подаря!

не съм наблизо но благодаря за предложението....направо си поръчвам една нова помпа и съм готов:)
Изображение Изображение Изображение Изображение

Назад към E36