Чип
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
има файда колега,аз съм със чип и на мойта 316-ка се осеща.колкото по голям е двигателя толкова повече се осеща разликата.за чип търси лъчо. той е човека за теб успех 

- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
въпреки рекламката която ми е в подписа... по скоро нагласата ти че имаш чип ще се усеща от колкото промяната в чипосаната ти баварка... файдата е турбина + чип, иначе не се занимавай!!!
П.С. на малкия двигател се усеща защото по-принцип си е по тромав и тази малка доза съживяване се усеща по-добре... а бензиновия шестак си върви така и иначе и затова казвам, че много трудно може да се долуви разликата... Това е лично мое мнение..
П.С. на малкия двигател се усеща защото по-принцип си е по тромав и тази малка доза съживяване се усеща по-добре... а бензиновия шестак си върви така и иначе и затова казвам, че много трудно може да се долуви разликата... Това е лично мое мнение..
We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Слагай няма да сбъркаш 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

Eх ,първо темата не е за тук,а за раздел тунинг,второ ако попрочетеш малко няма да има нужда от такава ,ма изобщо

7 мнения
• Страница 1 от 1