Относно лампите по таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Относно лампите по таблото
Може да ви се стори малко глупав въпроса , но аз съм от скоро с БМВ , и не съм на ясно с доста неща, Таа колеги интересуваме под километража , има няколко лампи , първата е абс-а втората нея знам после е за ръчната.Значи преди малко заредих и на светофара забелязах че лампата м/у абс и ръчната свети ,а тя самата е едно кръгче с по две купчета от двете страни .Спрях изагасих и пак запалих , и след 2 3 секунди лампата изгасна. Я дайте малко инфо по въпроса

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Благодарско за бързия отговор , сигорно светна , защото 2 3 сфетофара я настъпвах и спирах доста ряско . а иначе някакви наклатки да ми предложиш и цената им , за да си направя няква сметка
Американски форум: питаш и ти отговарят.

Има доста теми, братле. Претърси квото можеш за да видиш повечкото отзиви за марките накладки. Един е доволен от едно друг от друго и затова е хубаво да прочетеш повече отзиви.
Само гледай да са по-меки (за да не скърцат, че е грубо) и един съвет НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА КУПИШ И ДАТЧИК ЗА НАКЛАДКИТЕ, че иначе след смяната лампата на таблото няма да угасне. Датчика струва 12-20 лв., а накладките започват от 30 лв., но аз лично не ти препоръчвам баш най-евтините, които видиш.
Само гледай да са по-меки (за да не скърцат, че е грубо) и един съвет НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА КУПИШ И ДАТЧИК ЗА НАКЛАДКИТЕ, че иначе след смяната лампата на таблото няма да угасне. Датчика струва 12-20 лв., а накладките започват от 30 лв., но аз лично не ти препоръчвам баш най-евтините, които видиш.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Въпреки, че си нов, това не те извинява за факта, че не си потърсил информацията в рамките на подфорума, а като гледам не си гледал и Важните теми... погледни ги (например за цена на накладки в темата за "Части за Е36"), пък по-натам като имаш истински проблем - сподели го..
5 мнения
• Страница 1 от 1